Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
zwizzen

zwizzen

Medlem
  • Namn Martin Beris
  • Registrerad 2016-09-14
  • Senast aktiv 2017-12-20
  • Antal inlägg 40

Foruminlägg

De senaste inläggen zwizzen har skrivit i forumet.

Hej!

Flera som jag ringer upplever att det är sjukt dålig ljudkvalite från X'en, inte alls något problem med en 7+ som jag hade tidigare.

Det folk säger är att orden försvinner, att det hackar när jag pratar osv osv.

Har testat både via wifi samtal och vanligt.

Är det någon som har någon bra lösning på det eller någon som upplevt liknande problem?

Mvh Martin

Så sjukt nöjd med iphonen alltså, och vart ännumer nöjd nu fick hem nya mous skalet, hade samma till 7+ funkar löjligt bra!

Är helt förälskad det jag sett hittils! Kameran är löjligt bra även i dåligt ljus, den är löjligt snabb, faceid funkar grymt. Och ja den är allmänt bara underbar!

Dra något hårt i betonggolvet vilken snygg telefon! ska ta och få igång den nu och testa lite och se

Sådärja åkte och mötte upp ups!

Nuså

Har pratat med både ups och apple nu, adressen är bytt till föräldrarnas adress. Så får se om den kommer imorrn eller på onsdag nu, den va behandlad i holland vid 19 ?

Hoppas att apple byter ut UPS som leverantör till sina varor ialafall ? ringde idag för att säkerställa att dom inte kör den i onödan till min adress då jag jobbar, och ville få den till jobbet eller till föräldrahemmet istället. Men dom kör den till adressen, inser att jag inte är där och lämnar en lapp. Känns något bakåtsträvande men det kommer väll när det kommer!

Då va telefonen skickad woop!

Nuså! "Förbereder leverans" spänningen är olidlig, nu är det inte så långt bort hoppas jag

Ja det är nog bara och inse att nån lur innan den 24e blir det ej. Men pratade med apple förut idag som skulle skynda på ordern lite. Så får den väll i böjan av nästa vecka kanske

Antar att man kan sluta hoppas att det hinner till den 24e nu va? Står fortfarande att den behandlas bara. hade vart kul att få hem den nu?

Får hoppas den kommer den 24e, apple trodde det när jag prata i telefon med dom sist. Men vet inte hur sent dom jobbar på kvällarna med att skicka heller

Nån som vet om det är specifika dagar som apple skickar telefoner? Har en x på g med datum 24e nov -> 2 dec, men står bara att ordern behandlas än.

Har också beställt en X 256gb idag, direkt via apple med uppskattad leverans 4-11 dec. Bara hoppas det går fortare dock! verkar va en riktigt skön lur, byter upp mig från en 7+