Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Med känsla

Med känsla

Medlem
  • Namn Lukas
  • Registrerad 2017-11-02
  • Senast aktiv 2018-04-05
  • Antal inlägg 44

Foruminlägg

De senaste inläggen Med känsla har skrivit i forumet.

Vad ska man säga? Jag laddade ner ios 11.3 och kollade in batterihälsa beta versionen där det står att jag tappat 3% av min batterikapacitet på min iPhone x som jag fick leverad 22 november 2017! Är det någon annan här som tappat så mycket också? Jag laddar mobilen bara 1 gång per dag jag är väldigt pedant med mobilen! Tycker ni jag ska kontakta Apple o kolla upp det?

Ursprungligen av BlackSmp:

Vad?

Lita på mig, jag har en X sedan dag 1

Ok vad tycker du om batteritiden på den?

Ursprungligen av BlackSmp:

Ojdå!

Har för mig att det bara gäller iPhone 6, 6s ,7

Ursprungligen av keptang:

Nej, har ingen X. Den appen kan inte veta hur slitet ditt batteri är, den kan gissa baserat på hur många laddcykler batteriet har gjort, så strunta i vad den säger.

Då du garanterat laddat din fler gånger än din vän så visar den också högre "slitage".

Appmakaren tjänar dock pengar på den då den visar reklam varje gång du öppnar den.

edit: Här har du exempel på hur dålig appen (och liknande appar är), på en 6s jag har här, batteriet räcker i 2-3 dagar om den ligger orörd. Appen tycker att batteriet endast slitits med 18%. Nu tjänade utvecklaren lite till.

Ok då förstår jag! Stort tack för hjälpen

Ursprungligen av keptang:

Felmarginaler skulle jag säga.

Ok har du själv en x? Vad visar den?

Ursprungligen av keptang:

Helt normalt, den visade säkert ungefär samma sak direkt ur kartong.

Har en vän som har en x som är en månad gammal o det ser så här ut för honom

Har haft min iPhone x sedan 23 november och är väldigt nöjd med Den. Den ända jag stör mig på är reporna som kommer så lätt på bandet. Jag gar också laddat ner appen battery life o kollat där där Det står att jag tappat 1% av batterikapaciteten är det mycket på så kort tid eller är det normalt? Någon mer som har den appen o kan kolla om det är så för er?

Kontaktade Apple idag angående mina repor på x en ( jag vet har inget liv ) då dom sa att det inte kan bero på aleminum bandet och att detta inte är ett känt problem. Dom menade på att det var skalet som var den stora faktorn här.

Bara jag som upplever att det är mycket lättare att få repor på staniless steel bandet endå att jag har skal på. Har fått flera repor som ej går bort

Ursprungligen av BlackSmp:

Förmodligen någon app som fastnat i fel läge. Jag har råkat ut för det enstaka gånger tidigare. En omstart av telefonen eller starta om ”rätt” app brukar fixa det

Jag skulle starta om telefonen

Nu nollställdes alla siffror

Hej!
Har en fråga till er. Jag har alltid innan jag går o lägger mig kollat på min batterianvändning på min iPhone x. Men jag har börjat märka att det är samma siffror på faktiskt användning och användning. T.e.x igår så hade jag användt mobilen i 11h på en full laddning från morgonen. Men då stod det på vänteläge 11h också vad beror det på för jag har ej använt mobilen i 11h i rad ? Samma sak idag om ni ser på bilden. Det har aldrig varit så tidigare
Tacksam för svar

Ursprungligen av zinned:

Nej, det kan du inte. Du har ingen aning om hur och under vilka förutsättningar denna person har använt sin telefon.

Så min nyfikna fråga kvarstår obesvarad...

Jag är nöjd med svaren jag fick på min fråga vad mer begär du?

Och tyvärr kan jag inte göra något mer om den fråga fortfarande är obesvarad det är liksom ditt problem att du inte nöjer dig med det svar du har blivit besvarad på!

Ursprungligen av zinned:

Jag är nyfiken...nu när du har fått ett svar, ett värde på hur länge batteriet räckte för en för dig okänd person under helt okända förutsättningar, vad använder du denna informationen till? Vad får du ut av den? Som sagt, nyfiken.

Hej! Jag kan jämföra infon med min egen?

Ursprungligen av BlackSmp:

Löptid eller faktiskt använd tid?

Faktiskt använd tid

Ursprungligen av adress@mac:

Ändå har ju Ljung en poäng. Vi användare förbrukar olika mycket batteri beroende på hur vi använder telefonen. Ämnet har varit uppe i forumet tidigare när det kommit nya modeller. Köpte min första iPhone i USA när den släpptes. Förmodligen räckte batteriet längre då. Efter det har det blivit längre och bättre batteritid på dom flesta nya iPhone. Har idag X men oftast med wifi och väldigt lite musik/film. Klarar mig från 6 på morgonen till 24 på kvällen. Förmodligen använder du den annorlunda - och då tar batteriet slut fortare.
Så användarprofil är A och O när det gäller hur lång tid batteriet klarar sig. ?

Självklart jag är mycket medveten om det. Men det är ju inte heller så ansträngande att bara svara på frågan utan att starta upp värsta argumentationen?