Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Med känsla

Med känsla

Medlem
  • Namn Lukas
  • Registrerad 2017-11-02
  • Senast aktiv 2018-04-05
  • Antal inlägg 44

Foruminlägg

De senaste inläggen Med känsla har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Ljung:

.. på frågan "hur långt är ett snöre?"

Men om du är nöjd med det så är det ju jättebra

Visst är det! Vissa människor nöjer sig med bara ett svar. Och om du hade något emot min fråga så var du ej tvungen att svara på den

Ursprungligen av Ljung:

Ursäkta. Då missförstod jag. Men om jag svarar (rent hypotetiskt, jag har ingen X utan en 8 Plus) att den räcker 11 timmar och 40 minuter, vad ger det dig?

Det ger mig ett svar

Ursprungligen av Ljung:

Det är en rätt meningslös fråga om man inte talar om hur man använder sin telefon. Vilka appar kör man, streamar man eller har man musiken eller filmerna lokalt, vilken ljusstyrka osv.

Det vet jag mycket väl. Men det är inte min fråga

Hur lång tid räcker ert batteri på en laddning? Min iPhone x räcker 7h 30 min med 4% kvar av batteriet

Ursprungligen av zwizzen:

Antar att man kan sluta hoppas att det hinner till den 24e nu va? Står fortfarande att den behandlas bara. hade vart kul att få hem den nu?

Jag säger som alla andra här på forumet du har mycket att längta efter?

Detta skriver jag ifrån min iPhone x som jag fick för en timme sedan! Wow säger jag??

Min kommer idag yeah

Någon som vet om Apple Pay kommer till danskebank?

Hej har beställt min mobil från Telenor och fått leveransvecka v47-48 har fått i posten sim kort och allt sånt där i fredags! Nu till min fundering tror ni att jag får mobilen den här veckan med tanke på att jag fått sim-kort osv redan. Eller måste jag vänta till nästa vecka? Någon som erfarenhet av detta?

Hej har beställt min mobil från Telenor och fått leveransvecka v47-48 har fått i posten sim kort och allt sånt där i fredags! Nu till min fundering tror ni att jag får mobilen den här veckan med tanke på att jag fått sim-kort osv redan. Eller måste jag vänta till nästa vecka? Någon som erfarenhet av detta?

Ursprungligen av P1200VB:

Har beställt en iPhone X 256 GB Silver med Telia Mobil Komplett 20 GB. 749 kr per månad, inte så pjåkigt. Enda tråkiga är att den beräknas vara klar 1 februari 2018, det är ett tag till dess. Har läst att Apple har fått ner leveranstiderna nu. Färdig att skickas: 2–3 veckor står det på deras hemsida. Frågan är om det kan påverka leveransdatum även för min telefon?

Trodde så också! Beställde min direkt när man kunde på förhandsbokning men fick premiär leverans v47-48! Har dom senaste dagarna bombat telenors kundservice för apples kölista är mycket kortare men svarat var att alla operatörer gåt enligt en nationell kö vilket Apple inte gör. Så våra mobiler påverkas inte av det men jag för hoppas att min mobil kommer nästa vecka och att din mobil kommer innan 1 februari 2018!

Ursprungligen av andas:

Är det någon som lagt en order de sista dagarna och fått ett approximativt leveransbesked? På Apples hemsida står det 3-4 veckor, är det samma besked som man får när efter man lagt ordern? Jag ska iofs beställa via telia, är det någon som vet om det är längre leveranstider via operatörerna?

Idag ändrades till 2-3 veckor

Någon här som beställt sin Iphone x 64gb silver efter klockan 09:10 som fått den ännu från en operatör inte t.e.x Apple eller Elgiganten?

Har fått det bekräftat idag leverans v47. Beställde från Telenor den 27 okt klockan 09:10

Ni som fått era mobiler leverade vad tycker ni om den? Skulle ni ta den idag också eller 8? Hur är apparna på telefonen?