Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Appleman

Appleman

Medlem
  • Namn Johan Nilsson
  • Registrerad 2018-01-10
  • Senast aktiv 2018-05-13
  • Antal inlägg 12

Foruminlägg

De senaste inläggen Appleman har skrivit i forumet.

1

Jag upptäckte igår ett nytt spel som kan vara värt att nämna. Final Fantasy XV från Epic Action låter dig bygga och styra över ditt eget kungadöme. Spelet har fängslande kvalité och låter dig verkligen leva in i rollen som härskare.

Förutom detta jag spelar även ej hel del på diverse spelautomater. Spelen finns ofta inte att ladda ner direkt ifrån Google Play utan kan ladda ner genom en tredjepartslösning eller spelas direkt på respektive spelsajts hemsida. Jag rekommenderar verkligen Adelia the Fortune Wielder från Foxium, som precis som ovanstående spel, låter dig leva dig in i en roll. Du hittar spelet hos bland annat PlayOJO och Dunder.

Ursprungligen av ekloev:

Tänker du på Push Pop-godiset?

Nej faktiskt inte, men jag fick mig en riktig nostalgitripp när jag hörde Push Pop. Tänkte Android Push, ett verktyg för att pusha information på sociala medier. Kanske långsökt?

Ursprungligen av ekloev:

Jag spelar just nu Florence, en väldigt intressant titel där du ska engagera dig i en konversation med en romantisk partner och den enda spelmekaniken är att du väljer mellan olika sätt att svara på i en konversation. Det kan vara flirtande, hetska bråk, med mera. Intressant och fint, rekommenderas om du vill ha en lite annorlunda spelupplevelse än som kan fås på annat håll.
https://s3-us-west-1.amazonaws.com/shacknews/assets/editorial/2018/02/florencepg1.png
Florence på Play Store

Tackar för tipset. Det var verkligen en annorlunda spelupplevelse.

Som frågan lyder, vad spelar ni på er Android? Ge gärna betyg och länk till spelet.

Ursprungligen av reboot81:

Säker mot vad?
Varje gång du rör telefonen, ja bara du lyfter den från bordet så registreras data.

Men om du tänker på skydd rent allmänt så är det alfanumerisk lösenkod samt tvåfaktorsautrntisering på ditt AppleID som du bör se till att ha.

Tid det tar att knäcka lösenkoden på iOS med Greybox. Inköpspris ca 15000USD.

Tackar för tipset. Finns det några mjukvaruprogram som jag bör installera, VPN, antivirus...?

Med allt som man läser om så börjar man bli lite nojig om vem som kan se vad på ens mobil och dator. Hur kan jag göra min iPhone så säker som möjligt? Lösen, virusprogram, VPN... Är lite nybörjare på säkerhet så alla tips uppskattas.

Ursprungligen av Redaktionen:

På 99 vill de flesta köpa sina mobiltelefoner på nätet, och gärna direkt från tillverkaren. Samtidigt understryker operatörerna att deras butiker är en plats där det finns tillfälle att få service och hjälp.

Läs hela artikeln här

Kunderna är trötta på att behöva kommunicera genom en operatör istället för direkt till tillverkaren. Dessutom är det allt mer bekvämare och billigare att köpa mobiler på nätet än hos en operatör som försöker binda upp en på 24 månader.

Ursprungligen av nufc78:

Är det någon som vet om man kan streama Spin City hos någon operatör?

Du kan streama en hel del avsnitt på Youtube. Om en film eller TV-serie är äldre än 15 år så brukar det vara tillåtet att lägga upp dem på Youtube.

Ursprungligen av Snoopy:

I de bästa av världar men Apple lägger på moms även för företag då man som jag skriver inte gör skillnad på privatpersoner och företag. Frågade Apple uttryckligen om ex. FinalCut och inte ens här kunde de fakturera utan moms så tillvida man inte köpte en dator för då kunde Apple ändra priset till ex. moms. Lite märkligt att världens största bolag säljer tjänster inom EU och inte kan fixa detta.

Du har helt rätt i vad du beskriver. Bedrövligt att globala företag inte kan anpassas sig till rådande lagstiftning medan mindre företag måste.

End of the fucking world från Netflix.

Ursprungligen av Snoopy:

Har också ringt Skatteverket och talat med ”Susanne" och hon sa att man får lov att dra av momsen om det är så att Apples faktura anger 25% moms (svensk moms) och köpet har gjorts på Apple Store Sverige.

Meddelade detta till redovisningsbyrån och fick detta svar av redovisningsbyrån "Ok. Vad märkligt jag har själv talat med Skatteverket och fick ett helt annat svar."

HAHA älskar hur Skatteverket alltid svarar runt ämnet. Men om du som företag köper en tjänst (vilket en app borde klassifieras som) som ska Apple ej lägga på moms på fakturan. Du ska därför inte göra avdrag på momsen, vilket du hade gjort ifall du hade köpt samma tjänst från ett företag i Sverige.

1