Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Larsvegas

Larsvegas

Medlem
  • Namn Lars Ekström
  • Registrerad 2018-03-26
  • Senast aktiv 2018-05-26
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen Larsvegas har skrivit i forumet.

1

Hallå där!

Det rör sig om en Mac Mini som blivit över och ej använts på många år. Modellen är A1176:

https://everymac.com/systems/apple/mac_mini/s...

Allt är original och det yttre skicket är bra. Datorn är uppstartad och går helt tyst och fint - jag saknade DVI-kabel så kunde ej testa bilden men den fungerade då den packades ned. Medföljer gör Mac:en, "kraftdosan", samt ett fint tangentbord X7 G300 (gamingtangentbord i nyskick) samt en musmatta från Steelseries.

En Dell Ultrasharp U2711B i nyskick med kablar säljes separat - denna för 1000 kronor eller bud.

Datorn hämtas helst i Sävedalen utanför Göteborg men kan skickas eller hämtas i Stockholm från och med 2017-08-27.

Gärna bud från 500 kronor!

Mvh
Lasse

Borta. Tråden kan tas bort! Jag ser inte hur man gör det

Mvh
Lasse

Tjenare CekariYH!

Jag är lite intresserad! Jag kör en hederlig A7rii och har en adapter och har tidigare kört en del med denna. Finns som du säkert har superkoll på lite nackdelar men det funkar också helt okej! Jag är intresserad av något kul på telesidan - har du något fast på säg 2-400 mm eller 70-200 eller liknande? Du skall inte bara slänga upp en lista på brännvid och bländare på dina objektiv?

Tjenare!

Detta är en rolig dator, som en iMac fast mer vintage, innehåller TV-mottagare osv. Finns säkert massa att läsa på internet.

https://everymac.com/systems/apple/mac_perfor...

Min stod på vinden - jag kan med 100 % säkerhet säga att den fungerade när jag ställde upp den för en sådär 5 år sedan - den har stått torrt och fint men jag saknar tangentbord och mus och då kan man inte slå på den! Den saknar en plast/plåtbit på baksidan tyvärr men är i gott skick i övrigt.

Jag vet inte vad den är värd! Jag tar gärna emot bud eller ännu hellre något kul bytesförslag. Jag skulle gärna byta mot en iPod och kan ge pengar emellan. Jag är också intresserad av en iPad och kan förstås ge en bra slant för rätt byte! Kom med förslag vetja! Är den ingenting särskilt värd så skänker jag bort den om en vecka eller så... Uppdaterar tråden om jag vill skänka bort den istället! Eftersom de är sällsynta och det inte finns en enda på Ebay så är värdet lite lurigt... Kan vara årets fynd? Jag kan såklart lämna öppet köp om man vill ta hem dem och kolla hur den fungerar - som sagt - spann som en katt sist jag kollade men man behöver egen mus och tangentbord.

Finns i Partille!

Mvh
Lasse

1