Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
kottkrig

kottkrig

Medlem
  • Plats Göteborg
  • Registrerad 2005-11-30
  • Senast aktiv 2009-12-20
  • Antal inlägg 97

Foruminlägg

De senaste inläggen kottkrig har skrivit i forumet.

Ursprungligen av jnx:

Vart finns bakgrunden till denna ?

Samt skinet till Bluebird, samt klockan uppe till höger, vilket program

Klockan är FuzzyClock, Bakgrunden vet jag ärligt talat inte vart jag fått den ifrån. Troligtvis någonstans på Macthemes. Bluebirdtemat heter Light. Också från Macthemes.

Ursprungligen av Mikael E:

Tack! Då kommer nästa fråga, vad är det för tema du har till adium?

Message stylen är Glow Light och kontaktlistan är iChat-ish.

Ursprungligen av Mikael E:

Vad har du för tema till Firefox?

Det är från www.takebacktheweb.org.

Ursprungligen av ledin:

Ser ut att vara en najs bakgrund, får man se hela?

Javisst.

Slänger upp bakgrunden också då jag inte vet vart jag hittade den... http://korta.nu/9b8c

Jag använder både Lightroom (gick från aperture för ett par månader sedan) och iPhoto.

I iPhoto samlar jag fotona från familje- och vänskapsträffarna så att man har det samlat där. Med ansiktsigenkänningen och geotaggningen så är det riktigt smidigt att kategorisera just foton med folk i.

Lightroom använder jag mer för mina amatörgig. Gick som sagt från Aperture för ett par månader sedan då jag kände att utvecklingen hos aperture hade stagnerat lite och jag tror inte Aperture kommer vara en fortsatt prioritet hos det stora äpplet. Lightroom känns mer dynamiskt och Adobe har rätt bra koll på vad som behövs inom bildredigering och bildkategorisering. (De har ju trots allt hållt på med det ett tag)

Ahh, vasen vad surt. Hade jag totalt missat.

Som jag har förstått det så skall inställningarna för mms finnas under Inställningar -> Allmänt ->Nätverk -> Mobilt datanätverk men på min 2g finns inga sådana fält. (Se bifogad bild)

Någon som har samma problem, eller kanske rentav en lösning?

Någon som vet om det finns lite OpenCl demos att ladda ned för att testköra? Hade varit lite intressant att se vad det går att göra.

Jag och min sambo använder båda google calendar och kan skapa gemensam kalender som vi sen båda kan lägga till eller ändra i.

Fördelen med att köra googles lösning är ju att man får exchange på köpet vilket innebär att vi kan synka det till telefonerna smidigt. (Jag Android, hon kör iPhone)

Jag körde ett tag på klientsidan spanning sync för att synka med iCal på macen men har gett upp det då jag mer och mer börjat gilla googles webbgränsnitt.

Finns det inte ett plugin så att du kan synka alla google-kalendrar till Outlook på pcn? Har för mig att google erbjuder något sådant. Om inte annat så bör det väl gå att köra google-exchangen via outlooken? Alternativt webdav.

Vad är det för mobil frugan kör? Inte så att du kan köra webdav/exchange rätt in i den?

Jag använder gmail-webbapplikationen dagligen. Tycker deras konversationsvy vida överglänser den tämligen oöverskådliga mobile-mail applikationen.

Har också iprincip börjat. Har lurkat ett bra tag innan.

http://twitter.com/kottkrig

Tror dessvärre inte jag dyker upp. Sambon har insjuknat i lite influensa så jag stannar nog hemma och klappar henne frisk.

Vad får du för nedladdningshastigheter? Jag har också en TC nämligen och jag har inga som helst problem med slöa nedladdningar som jag skulle kunna lasta Port Forwarding för. uTorrent verkar öppna det den behöver automatiskt.