Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
ohennig

ohennig

Medlem
  • Plats Malmö
  • Registrerad 2002-06-27
  • Senast aktiv 2019-06-03
  • Antal inlägg 2542

Foruminlägg

De senaste inläggen ohennig har skrivit i forumet.

Jag tog itu med problemet i tid och sålde min Pismo till en kompis för många år sedan. Den är fortfarande i livet, även om den gått i halvpension. Undrar om jag inte skulle försöka lura tillbaka den för gammal vänskaps skull.

Ursprungligen av planB:

Jag har faktiskt aldrig haft en hårddiskhaveri. Någonsin. Datorerna har pensionerats eller uppgraderats innan hårddiskarna lagt av. PCns Seagate Cheetah SCSI-disk är inne på sitt 8:e år.

Jag hoppas att du inte tar det som ursäkt för att inte göra backup.

Ja, du har som sagt redan en tråd om det här. Fortsätt diskussionen där.
http://www.99.se/iphone-mobiltelefon/257032-magiska-tricks-f-r-iphone.html

Ursprungligen av Björnström:

Fungerar i alla forum utom musikloungen - det forumet har några superduper trådar på 5000+ inlägg som gör att sökningarna spårar ur...

En enkel lösning är väl att skapa ett eget subforum för Skrik och andra galet långa trådar.

Ursprungligen av marcushedenstrom:

Med fem döda pixlar intill varandra tror jag lätt att du får en ny.

Apple har vad jag vet ingen känd pixelgaranti, utan du får ringa och hoppas på det bästa.

Jodå, Apple följer ISO-standard (13406-2 klass II, om du vill googla och veta mer). Fem heldöda (svarta) pixlar, dessutom i "kluster", torde garanterat ge ny skärm.

Ursprungligen av Robo-X:

Men gäller det inte endast Telia aktiverade telefoner? Har du inte aktiverat det med Telia så tror jag inte dom går med på att låsa upp den heller.

//Rob

Eftersom det inte står något om aktivering som villkor för upplåsning i Telias annonser så tror jag att de får svårt att hävda att något annat än kvitto gäller.

Efter 12 månader kan du låsa upp din iPhone så den funkar med valfri operatör, mot en avgift på 350:-, så helt kört är det ju inte.

Ja jäklar. Tittade i mailloggarna där det normalt brukar gå 25-30 studsande spam på varje legitimt mail. Nu är det ungefär 10 mot 1, till de legitima mailens fördel. Sug på den!

Ursprungligen av SkrotNisse:

Kan både diskutera (mot)* och hålla med, men en fråga:

Vad är det då som gör att Svensson känner att de måste byta ut en MASSA ord i dagens språk mot engelska motsvarigheter ?!? Ett bra typexempel är Metro Teknik, massor av onödiga svengelska ord där det finns helt ok svenska ord.

* = När man beskriver tekniska förfaranden så är engelskan bättre, enligt min långa erfarenhet, svenskan blir ofta stel, och sen när det kommer till skönliteratur (jag läser ca. 50/50 svenska/engelska) så tycker jag att även där är det en skillnad, men detta kan ju så klart vara subjektivt sett från mitt eget perspektiv...

Det säger inget om svenskan som nyansrikt eller dito fattigt språk, utan mer om hur svenskar i gemen behärskar det. Detsamma gäller i stor utsträckning skönlitteratur där väldigt många svenska författare må vara goda berättare men är samtidigt ganska usla stilister.

Möjligen kan det bero på att flera av dagens populära författare har bakgrund inom journalistiken och är vana vid att uttrycka sig kort och kärnfullt. Och då det säljer så tar naturligtvis andra efter och drar det ytterligare till sin spets.

Laguppställning i Top Gear:
Jeremy Clarkson (den krullhårige)
James May
Richar Hammond (den lille, som för övrigt lekte plog med en Vampire för några år sedan)

Upplever inga problem. Kan det vara så att trafiken till Australien är hårt belastad?

Någon av er som testat WunderRadio som kan svara på om den klarar av att man byter mellan edge/3g och wlan utan att sändningen bryts? Det är lite frustrerande att behöva starta om strömmen när man kommer till jobbet eller hem, för att inte tala om hur jobbigt det blir om man vandrar rakt in i ett homerun-nät.

Fick igenom min portering till Telia i går så jag kunde lyssna på P1 när jag cyklade till jobbet. Funkade utmärkt över Edge, så 3G är inget krav.

Alla rödbruna pluppar är nyckelpigor. Vi hade ju en smärre invasion i Malmö i slutet av sommaren och en hel del av dem landade på gatan utanför vår lägenhet.

Påminner om en bild jag knäppte i somras. Jag hade inte riktigt räknat med att det skulle bli sådan extrem kontrast mellan det skarpa och det oskarpa.