Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
MagnusB

MagnusB

Medlem
  • Plats Umeå
  • Registrerad 2002-07-26
  • Senast aktiv 2015-05-05
  • Antal inlägg 617

Foruminlägg

De senaste inläggen MagnusB har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Adrian B:

Så, nu är det slut på sagan om gratis Gmail med egen domän via Google Apps: Official Google Enterprise Blog: Changes to Google Apps for businesses

Google har tagit bort det fria kontot av Google App, nu är det bara business-kontot med 50 dollar per användare som gäller. Vi som har gratis-versionen idag får fortsätta med det (tack och lov) men det är stopp för nya användare.

En tråkigt utveckling att det bara är antingen eller. Jag tror det finns rätt många likt mig som bara vill ha Gmail men med egen domän, men inte behöver alla andra premiumfunktioner i business-kontot. Jag önskar de hade tagit fram en medelväg, där man betalat sig 10 dollar per år för att få Gmail med egen domän, men inte får support, extrautrymme och de andra premium-funktionerna.

Håller med till fullo!

Samma sak här, trodde det skulle bli ofta men blev sällan. Kör det istället för "telefonsupport" mot kompisar. Så mycket enklare när man kan de vad de ser (om det så är felmedelande X, sladd A som ska till B, gissa vad som är serienummer resp. mac-adress, etc, etc)

Ursprungligen av G.Lindqvist:

Hoppas vi blir många på Grafit imorgon här i Sundsvall i alla fall. Jag kommer att komma dit strax innan klockan är 17:00.

Nyinvigning av Grafit i Umeå i morgon. Kan ju alltid drömma om att det blir gratis iPads till alla kunder?

Ursprungligen av ;:

Efterlängtad nyhet. Bra jobbat!

Mycket hit och dit om priset. Är det någon som testat och kan ge ett betyg? Jag är grymt nyfiken och äger själv ingen iPad (men hoppas på jultomten). Söndags DN på iPad låter som en mycket bra kombination!

Låter asbra!
Använder iPhonen mer än datorn till eget surfande nu för tiden....

Var mycket länge sedan jag var inne på 99.se och se vad man har missat! Bara att ta lärdom
Kan inte någon av er ta och skriva några korta intryck av iPaden? Ett ord från en 99:are är mer värt än hundra i den digitala skogen...

Jorå, Airfoil funkar klockrent.
Anledningen till att vilja strömma genom iTunes (som inte verkar funka) är att då kan man fjärrstyra musiken, volym, mm med iPhone (remote.app). Jag känner inte till något sätt att fjärrstyra Airfoil (annat än via t.ex vnc, som inte är optimalt)?

Går fortfarande inte att strömma genom Airport Express.
Damn!

Ursprungligen av Mikael E:

Något jag missat sr gör, är att de sänder sina kanaler i ett format anpassat för 3g-telefoner för och lyssna mobilt på kanalerna. Dessa sändningar fungerar alldeles utmärkt i quicktime, så nu slipper man använda webbspelaren sr har, och slipper både real och windows-sändningarna.

Sidan med länkar till kanalerna finns på: Mobilradio - SR Mobil.

Stort tack Mikael E

Frukost kan var värt att prova? För mig blir nog självdisciplinen med att hålla mig borta från nätet svårare än själva akten av att gå upp tidigt. Och över lag så skulle jag nog påstå att det här med "mac/data/nörderi" är en typisk kvällsaktivitet...
Men trots detta - tills nästa gång tycker jag vi undersöker möjligheten till morgonsammankomst!

En annan möjlighet är att träffas över öl helgen efter keynote. Nackdelen kan vara att man redan pratat (inkl forum, mejl, sms, twitter, etc) med allt och alla om det som visades?

Och ja, omgivningen har nu fått ta del av Louse C.K., Cykelfilm och andra pärlor!

Låter som en bra plan!
Jag PM nummer till dig så kan du skicka SMS eller dyl om det blir ändrade planer. Jag kollar inte mejl/internet efter kl 18.00

Jag kan ev komma, men tidigast kl 22. Går det att få kontakt med er då?

Nu var det länge sedan jag spelade WoW men jag har för mig att om man ställde in att man ville använda "assistive devices" i både Mac OS X system inställningar och i Vent så var det inga problem. Sök på "Ventrilo" och "assistive devices" på Google så hittar du säkert mer info?

Lycka till!

Har du kollat i inställningarna för "tillåt airtunes kontrolera volym" (eller vad det nu kan heta)?