Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Isbiten

Isbiten

Medlem
  • Registrerad 2002-08-28
  • Senast aktiv 2012-09-30
  • Antal inlägg 171

Foruminlägg

De senaste inläggen Isbiten har skrivit i forumet.

Är det någon som har fått koder för uppgradering av MBA 2012 från Apple än? Jag skickade in en begäran i förrgår men har inte fått något än.

Förvisso men jag borde ändå kunna ändra inställningar för hur sms presenteras och se att det får effekt. Som det är nu presenteras det oavsett som en gammal notis istället för banderoll.

Jag tror iofs att det är någon bugg eftersom jag kan se mina kalenderhändelser i notiscenter när mobilen är upplåst. Det verkar inte heller som att det spelar någon roll om man ändrar inställningar för SMS t ex kommer ändå bara upp som notis istället för som banderoll. Jag kör 3GS om det kanske är en gemensam nämnare.

Är det någon som har testat med att köpa en fysisk windowsversion och sen lagt till det i steam och laddat ned Mac klienten?

Jag har upptäckt en död pixel på min nya iMac, går det att få skärmen utbytt eller måste det vara mer än en pixel som är död?

Var just och köpte mig en sprillans ny iMac 21.5" 3.2Ghz! Funderade länge på om jag skulle köpa en Macbook Pro men jag valde istället att behålla min gamla bärbara och istället utöka Mac familjen

Någon som uppdaterat till iOS4 med Halebop, funkar internetdelning med senaste?

Ursprungligen av x-per:

Samma för mig, fick avi och något annat på samma papper idag, stod att jag skulle hämta ut paketet innan den 28:e, väl framme på utlämningsstället så fanns inget att hämta, dom sa att jag skulle titta över imorgon igen men kollinumret på avin fungerar fortfarande inte på posten, borde väl vara påväg?

Ja fast kollinummret ska ju alltid funka tycker man. Oftast när man beställer så brukar ju det stå tex "Förhandsinformation från avsändare mottaget" om man kollar posten.se men nu finns ju ingenting.

Jag fick ett rek avi från Halebop idag. Fast när jag kom ned till uthämtningsstället så fanns där inget att hämta. Så jag slog in kollinummret på posten.se inget registrerat på det.

Men så ringde jag posten och dem sa att dem hade haft problem med att Halebop skickar avier och sen ingen telefon. Hoppas verkligen inte att det ska dröja ännu längre.

Svart 32GB iPhone från Halebop 22/8 fortfarande inte fått något svar. Segt väntan!

Hej!

Jag laddade ur mitt MacBook batteri innan för att reseta det så att tid kvar skulle funka igen. Men nu går den inte att starta längre.

Har laddat i 20 minuter nu och ingenting händer, lampan på laddaren lyser inte ens.

Om jag använder mig av vilotimern på min iPod Classic 160GB så börjar den reset loopa. När vilotimern är slut så stänger den av sig istället för att gå in i sleep mode. Men direkt när den stängt av sig så startar den igen. Problemet är när den startat igen kommer det upp som en dialogruta där det står typ "shut down" och "sleep". Den väljer shut down direkt och så börjar den om igen.

Jag har prövat att restora ipoden men det händer fortfarande samma sak när man använder sig av vilotimern.

Apple TV och Airport express kanske? Det är väll det jag kommer att tänka på iaf.

Alltid när jag försöker raida får jag ping över 1000 eller mer. Det har varit så sen 2.1 och jag blir DC också men ibland kan jag raida utan några problem alls och det laggar aldrig när man kör 5-man instance eller grindar. Jag har kommit framtill att det inte beror på att jag har för många addons.

Det står att min har skickats och man kan komma till en sida hos TNT. Saken är den att den skickades den 5:e november och sidan har inte uppdaterats sedan dess. Är det här vanligt eller?