Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
hallogallo

hallogallo

Medlem
  • Plats Umeå
  • Registrerad 2005-01-18
  • Senast aktiv 2015-03-23
  • Antal inlägg 257

Foruminlägg

De senaste inläggen hallogallo har skrivit i forumet.

Slog mig idag att jag borde kunna använda Apache för att få över filer till min PS3:a. Slog på, skapade en PS3 mapp som jag slängde in lite bilder i och försökte surfa dit. Men får bara forbidden, hur ställer jag in Apache att visa allt i mappen när någon försöker surfa dit?

Skaparna av Connect360 kommer snart med en version av programmet anpassat för PS3:an. http://gizmodo.com/gadgets/software/connect360-mac-streaming-coming-for-ps3-331440.php

Själv testade jag ett tag med Twonky, fungerade bra men kopplade som fler andra sagt ifrån alldeles för ofta. Kör nu med Elegato och det fungerar felfritt, men film tar allt för lång tid att buffra och det slutar alltid med att jag kopierar över på usbminne för att spela upp.

Ett tips för er med parallels är att köra xp och tversity (som även transcodar video) vilket tydligen skall fungera klockrent. Själv funderar jag på att låta min linuxserver få ta hand om allt det där så jag slipper bråka, i vart fall fram tills ConnectPS3 kommer och fungerar fint.

Nix, inget omsorterat. Bara importerat i iTunes där det syns fint som en artist, på iPoden har jag dock fyra av samma. Under var och en alla album och under albumen alla låtar

Har samma problem fortfarande, inte hittat någon lösning utan bara accepterat det tills jag kommer underfund med någon lösning...

Fick för mig att .mod var gammalt hederligt musiktracker-format?

Verkar vara fixat nu, alla mail jag för ett par timmar sen inte kunde läsa utan att få ? överallt är nu helt på korrekt svenska. Fint.

Japp, de är mycket snygga. Det kommer en för varje månad, http://www.kriegsnet.com/gallery/desktop-wallpaper-2007.php

Själv kör jag en vanlig 2D docka, blev helt kär i den:

Två frågor, orkar en Macbook med Jericho? Skulle den nya modellen av Macbook göra någon skillnad?

Har släpat med mig min systers iBook för att fräscha upp den och hjälpa henne få den att fungera som den ska. Den har haft en hårddisk som varit lite krånglig och emellanåt vägrat att starta igång (frågetecken vid uppstart, eller bara en grå skärm). När hon köpte den och var i London hjälpte dom henne på en applestore med att installera tiger igen och fräscha upp, men blev efter ett tag samma problem igen.

Mitt problem nu är att jag inte kan återskapa det. Datorn gick igång utan problem när jag testade och nu efter x antal timmar installation av program, avinstallationer, omstarter och skivverktygstest så bråkar den inte över huvud taget.

Frågan är nu, finns det nått vettigt program att testa disken med? För att se om den faktiskt är påväg att dö?

Är det vanligt att diskar bråkar så här fram och tillbaka? Alla diskar som dött för mig har dött och aldrig mer visat livstecken. Men den här verkar ha nio liv nästan.

Men upptäcket precis att jag också har å, ä och ö problematiken. Vet inte riktigt varför men det verkar endast drabba vissa mail. Mycket irriterande.

http://5thirtyone.com/archives/862

Rätt bra artikel för hur man fixar till mail med imap med gmail. Funkade riktigt bra för mig, dock tog det ett tag innan alla mail kom ner, så har du en drös mail så bli inte förvirrad om mail verkar låsa sig under ett tag.

Kör man igång ett program, byter till spaces vy för att byta arbetsyta så öppnas programmet man startade igång över spaces och inte i den tidigare aktiva arbetsytan. Inte nått stort, men ändå.

Xtorrent är fint, kostar dock lite pengar. Annars är transmission riktigt bra.

Auhh vad smidigt! Perfekt! Stort tack!