Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
abethecat

abethecat

Medlem
  • Plats Norrköping
  • Sysselsättning Är intresserad av att arbeta med hemsidor, företrädesvis CMS-system som t ex Joomla/Mambo, WordPress etc. Jag sköter ett antal hemsidor som använder dessa system och har fr o m juni 2006 gått över till Mac. Ett byte som jag inte ångrar!
  • Registrerad 2006-12-07
  • Senast aktiv 2008-09-29
  • Antal inlägg 21

Foruminlägg

De senaste inläggen abethecat har skrivit i forumet.

Tänk så mycket nudlar man får för 60 spänn! Hoppas du får råd så småningom att köpa till lagringsutrymme!

Ursprungligen av snekeft:

Lagring är den enkla anledningen, med närmare 30 Gig bilder (i jpeg) skulle det lätt spåra om jag hade en RAW-kopia av alltsammans.

Som sagt var det brukar finnas en bra anledning! Du har inte funderat på att öka upp lagringsutrymmet? Själv sitter jag med 3 hårdiskar (500GB), en som jag har som primär lagring och två för säkerhetskopior, detta enbart för mina bilder. i dagsläget är det cirka 300GB med bilder -kan hända att det redan spårat ur för mig, men jag har så svårt för att slänga saker, kan ju vara bra att ha!

Hej Calle!

När jag läste ditt inlägg så dök en tanke upp - när du fotograferade med analog kamera, brukade du slänga negativen då? Det finns säkert en bra anledning till att du vill göra som du tänkt men för mig verkar det galet att slänga raw-filerna som är att betrakta som negativ.

Ha en bra fortsättning på året!
Anders

Hej ru4real?
Öppna program/verktygsprogram/skivverktyg. Klicka på Radera, välj Format/Mac OS Extended (journalförd), namge hårddisken, bocka av Installera drivrutiner för Mac Os 9, klicka på radera, klart!
Lycka till!

Hej Erikoberg! Ja jag har fått ett snarlikt fel, har inga tvillingar att lägga in men hälften av alla födelsedagar syns inte i iCal. Det är även något som är fel vid inmatning av årtal, går inte att fylla i markerad post. Om man t ex skriver 1954 så syns inte 1 eller något annat för den delen, men om man frustrerad kastar in ett obegränsat antal siffror i ren frustration så dyker det upp något osannolikt värde, t ex 2045-01-01? När man i ren desperation skriver in årtalet igen ( Det rätta! ) så fungerar det. Jag har kört Leopard sen det släpptes och det är enbart med den versionen problemet uppstår, inte i Tiger. Så jag har ingen lösning på problemet, men det kan kanske vara skönt att veta - Du är inte ensam!

Jag försöker installera mina högtalare till en AirPort Express och får hela tiden detta felmeddelande:
"AirPort-kortfel

Ett fel uppstod vid kommunikation med AirPort-kortet. Kontrollera att det är rätt installerat och försök sedan med AirPort Inställningsassistenten igen."

Enheten blinkar gult hela tiden ... Jag har en AirPort Extrem som central basstation med ett antal externa hårddiskar - den fungerar perfekt. Vad göra? Kan det vara fel på enheten...?

Behöver lite hjälp, hjärnan tycks inte fungera fullt ut i kväll!