Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
capojava

capojava

Medlem
  • Registrerad 2003-02-15
  • Senast aktiv 2020-02-22
  • Antal inlägg 814

Foruminlägg

De senaste inläggen capojava har skrivit i forumet.

Ursprungligen av theoo:

Säkert inte ditt bord, men det är lite synd att det bara går att registrera mobilnummer till sitt konto hos SEB. Jag har en mobiltelefon kopplad till en företagsväxel med ett 010-nummer, så jag kan inte ansluta den och därmed inte använda snabbsaldo.

Tyvärr inget jag kan påverka, men du kan prova att kontakta Johan Bryggare (Johan Bryggare (johanbryggare) on Twitter).

Ursprungligen av pepparkaka:

Jag är kund i SEB och ser inte förbättringen i användning att gå från att öppna seb genom safari och ha full service mot att ladda ner en applikation med sämre service. Därför fortsätter jag använda den utmärkta internetbanken men lycka till med utvecklingen av appen. Har redan telefonbanken och snabbsaldo som kortnummer på telefonen.

Visst är applikationen delvis en förpackning av redan existerande tjänster. Det finns dock en del nya funktioner, bl.a. kurslistan för att hålla kolla på aktier, fonder, o.s.v. och kartan för att hitta närmaste bankomat (inte bara SEBs). Finns mycket utrymme för förbättring av båda funktionerna, men det är en början.

Förstår att det är många som tycker att det är frustrerande att behöva använda Digipass för att logga in i mobila banken. Det är dock många delar av app:en som funkar utan någon inloggning, som t.ex. Snabbsaldo, kurslistan och kartan med bankomater.

Men inloggning utan Digipass är på väg, det kommer i höst! Se här: Kampanj: Succé för SEB:s iPhone-applikation | SEB | Kampanj | Aftonbladet

Tack. Väldigt mycket work in progress fortfarande. Kom gärna med förslag på förbättringar!

Ursprungligen av ridax:

Kontrollera saldo utan koder? Hurdå, när Appen kräver inloggning med bankdosa?

Funktionen snabbsaldo kräver ingen dosa, men man måste först aktivera funktionen genom att koppla sitt telefonnummer till sitt konto via internetbanken.

/ CJ, utvecklare av SEB.app

Ursprungligen av Snabeldrake:

Det är alltså 800 butiksanställda som utnyttjat sin ställning. Dessa har själva lagt beslag på $100 - pengar som Apple egentligen öronmärkt åt de första iPhonekunderna. Men var kommer gratistelefonerna in i bilden?

Alla Apple-anställda i USA har fått en gratis iPhone.

Ursprungligen av iOberg:

Är det inte tax i usa och vat i england?

Sales tax i USA, VAT i Storbritannien. Same shit, different name.

Ursprungligen av Reisan:

Nej, tyvärr kan du inte boota från en RAID-uppsättning. Endast XServe klarar detta. Jag sökte på forumet och fann inlägg från Björnström i en relaterad tråd, där han bekräftar detta.

Det stämmer inte, det går alldeles utmärkt att boota från både mjukvaru-RAID och Apples hårdvaru-RAID. Det Björnström säger är att det inte går att boota från Cupertinos hårdvaru-RAID.

Jag har själv bootat min Mac Pro från både mjukvarustyrd RAID 0 och 1. Inga problem.

Ursprungligen av Drummer:

700 kr x 160 tim/mån. Det blir ganska bra arvode. Kanske funkar i Stockholm, men inte i en småstad. Om jag formulerar frågan så här i stället: Vad är en normal månadslön för en grafisk formgivare på en liten reklambyrå? Har läst mig till på nätet någonstans att medellönen ligger på ca 30 000:-/mån. Kan det stämma?

Det är sant, jag räknade inte med 100% beläggning.

raZmus menar att han också tycker att det verkar väldigt lågt, och det gör jag också. De flesta designers jag jobbar med ligger runt 700 kr/h.

Det bästa nätverkstipset jag fått är att när du träffar någon ska du inte först fundera på hur den personen kan hjälpa dig, utan hur du kan hjälpa honom/henne. Den enkla tanken har hjälpt mig knyta många ovärdeliga kontakter.

Om du har fått den på korrekt sätt från Apple så har du även fått instruktioner om hur du använder den.

Om inte, så handlar det om piratkopiering, och sånt diskuteras inte här.

Ursprungligen av robert-:

Någon som har koll på kostnader för att surfa osv via EDGE med Telia?

Tippar att Telia har koll på det. Du hittar dem på http://www.telia.se.

Har för mig att jag sett någon reklam om "Max 9 kr/dygn".

Klart att Visual Voice Mail inte funkar, det kräver stöd hos operatören.