Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
tomasseo

tomasseo

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2003-04-10
  • Senast aktiv 2009-11-02
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen tomasseo har skrivit i forumet.

1

Om du köpt via Apple Store så ring Apple. Kräv en ny.

Tack alla i tråden letade just efter all denna info!

Ursprungligen av homesick:

Ehm, kan man avaktivera Dashboard och köra bara Konfabulator?

Jag tro mig ha lyckats. Det finns terminalkommando för det men jag använde gui. http://www.machelpmate.com/

->Prefs ->Toggle the following -> Dasboard
Tryck på off.

Hade redan innan avaktiverat alla widgets om det kanske gjorde någon skillnad.
/t

Edit: Stavfel.

Hmm det var ju länge sedan du skrev detta. Använder du fortfarande typo3? Letar efter ett snällt webbhotell till min installation av t3.

Comitnet är ett tveksamt företag, deras försäljningsmetoder är förfärliga. En kompis till mig blev på lurad deras "tjänster". Googla på Comitnet och forma en egen åsikt...

Skönt att höra att fler har samma fel, då är det i alla fall inte hårdvaran som är bränd. Min hårdisk pajade nyligen, den pallade tydligen inte värmen trots att jag själv tyckte att fläkten gick jämt, men då behöver det ju inte vara ett relaterat fel.

Kanske är det ett sådant där problem som reparerar sig själv? Idag har jag inga problem alls. Varesig med eller utan extern skärm ikopplad. (ska testa att koppla ur skärmen nästa gång det händer) En annan grej dock har ni som upplevt skärproblem haft symptomet nedan? Dvs att filnamnet under ikonerna på skrivbordet ibland får en extra svart kant. Om jag markerar dem så försvinner det, vet inte riktigt hur och när det kommer. Egentligen bryr jag mig inte, men det kanske kan vara ett relaterat problem?

Hej! Installerade om systemet nyligen och nu blir det gråtonade ränder över skärmdumparna i toppen. Det händer inte varje gång men nästan, vilket gör mig tokig, Gör ofta skrämdumpar.

Någon som kan har en ledtråd till vad det kan vara för problem. Tror ni det skulle hjälpa att installera om systemet eller kan det vara ett hårdvarufel? Spontant skulle jag säga att grab är för snabbt så att att skuggan som blir över markerade området inte hinner försvinna innan bilden tas, kan det vara så?

(har PB17tum, 10.3.3)
/t

1