Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Goblim

Goblim

Medlem
  • Registrerad 2006-03-08
  • Senast aktiv 2013-07-12
  • Antal inlägg 18

Foruminlägg

De senaste inläggen Goblim har skrivit i forumet.

Hej
Hur får man bort "klickljudet" när man höjer och sänker volymen i bootcamp?

Kör Windows 7 på en MacBook Pro.

Har en Western Digital My Book 500GB som jag använt till PC och nu kopplat in till mac:en. När jag har den på PC:n kan jag ändra på den hur som helst (har alltså inget skrivskydd), men när jag kopplar in den till mac blir den skrivskyddad så det går inte att ändra något.

När jag högerklickar och tar "visa info" står det under Delning och behörigheter "Du kan bara läsa", men hur ändrar man det?

Nej det är .mp3 på de flesta, blir likadant överallt.

Mac OS X 10.6.1 / iTunes 9.0.1

När jag högerklickar på ett album i iTunes och tar "Visa info" och sedan ändrar något där och trycker på OK så händer det inget. Det spelar ingen roll vad jag ändrar - artistnamn, albumets titel, bildmaterial etc. det händer absolut ingenting!

Det konstiga är att om jag däremot endast klickar på albumets titel (dvs så att det går att skriva in för hand) så går det utmörkt att ändra.

Någon idé vad detta beror på?

Hej

Går det att ha två olika OSX-versioner på samma dator? I så fall undrar jag hur man kan göra för att installera 10.5, samtidigt som man har kvar 10.6 (som jag redan har). Det är en drivrutin som endast funkar till 10.5 nämligen, men jag vill fortfarande ha kvar 10.6. Så om man kan göra så att man har båda, och sedan väljer vilken man vill köra när man startar datorn. Går det, eller något liknande?