Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Merovech

Merovech

Medlem
  • Registrerad 2003-06-10
  • Senast aktiv 2007-09-02
  • Antal inlägg 1192

Foruminlägg

De senaste inläggen Merovech har skrivit i forumet.

Dubbelklicka på den lilla pricken mitt på fältet, kanske?

Ursprungligen av draags:

Det man kan säga är att det är oroväckande tyst från ryktesmaskineriet angående tex Leopard - de rykten som finns angående "top secret" är mest rätt små funktioner - Dashboard i 3d - jaha säger man - är det en av de stora nyheterna.

Fast rykten om att hela Finder Ux har jobbats om till 3D finns ju också.

Dessa lustigheter från MS verkar vara något stående inslag på deras kickoff-kvällar.

Först förpackningsvideon och nu den här. Roligt, slående och träffande ironi över hur fel det kan bli. Fin finish också.

Ursprungligen av Tussen69:

TheTVGuide som förmodligen blir det internationela namnet på mitt ATV Plugin börjar ta mer och mer form ..

Är det inte smartare att hitta på ett namn som inte redan är så inarbetat? Dessutom finns det ju en risk att vanliga TV Guide börjar tjafsa med dig.

Ska bli kul att se hur det funkar när det börjar funka.
Fint initiativ.

Vad heter skivbolaget då?

Det är väl snarare så att vissa saker inte lämpar sig som bärande element för tidningar eller liknande med mål på massupplagor.

Vad är det tänkt att man ska läsa på en sida om iPod? Den genererar ju inte en strid ström med nyheter om man inte tycker att just nya fodral eller ytterligare ett spel är en stor nyhet. Och vem gör det?

Man behöver inte heller läsa på för att använda den och om man inte installerar Linux så lönar det sig ju inte heller att följa bloggar eller läsa sidor för att lära sig mer om den. "Så här höjer du volymen" känns ju inte som en så särdeles spektakulär story.

Min borrmaskin är en av världens mest sålda, men inte sitter jag och letar blogginlägg eller går till 99borr.se för att hitta tips på nya bits eller borr för det.

Eftersom du inte pluggade vidare så var det ju bra att det kom någon och använde din plats. Vore ju tragiskt om alla struntade i att utbilda sig.

Nä, det har du förstås rätt i.

Såg idag att affären Inneboende på Åsögatan också hade Barcelona inne för någon tusenlapp till. Vet inte om det är sammalika som furniturebox.se, men den kan du ju klämma och känna lite på innnan du handlar.

Du kan ladda hem en trettiodagars variant av Adobe Illustrator.

Om du har möjlighet att lägga upp din skiss på nätet så finns det förmodligen många användare här på forat som är duktiga formgivare och som skulle kunna ha nytta av en bokföringsbyrå som du kan bytlåna lite tjänster av och då få en proffsvariant av din logga och symbol.

De har lite av varje, det enda jag kommer ihåg för stunden var ett Noguchi-bord.

Ja, alltså det var det jag menade. Om man vill ha något nästan snyggt (för de är inte på långa vägar perfekta) så så är de väl ok.

Själv köper jag hellre den äkta varan än en kopia, mest för att jag inte tycker att det är helt ok att sno någon annans idéer. En kanske egensinnig tanke här i IKEA-H&M-The Pirate Bay-landet.

Du kan ju kanske köpa stolen i fint skick begagnad istället? Då räcker den säkert hela livet istället för hela säsongen.

Om du har 5000 att köpa en snygg stol för så föreslår jag att du tar och letar efter någon ny okänd förmåga och köper stolen av den personen. Hon blir glad och du har något (förhoppningsvis) vackert som också är på riktigt som dina barnbarn också kan ha glädje av.

Den är väl god i förhållande till priset, men går ju inte att jämföra på något sätt med de äkta grejerna. Har bara sett och provsuttit deras saker på Awesome Rags.

Eller håll ner alternativ-tangenten samtidigt som du väljer "visa info", för att visa Granskaren istället.

Har just fått en NSLU2 och undrar om någon har koll på om det finns något sätt att använda HFS+formaterade USB-diskar med den?

Via visible, som kan vara antingen sant eller falskt.

Exempelvis,
set visible of layer i to false
set visible of every layer to true

osv...