Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Susanne

Susanne

Medlem
  • Registrerad 2003-10-15
  • Senast aktiv 2003-10-29
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen Susanne har skrivit i forumet.

1

Hejsan,
Jag har precis väckt liv i mitt gamla företag som formgivare för webb-och-trycksaksproduktion, hej och hå vad mycket att göra, men himla kul.

Och nu har jag fått en fråga från en kund (ett litet webföretag) på hur mycket jag tar i betalt för att göra ett skissförslag/Photoshop-bild till ett företags blivande startsida/hemsida.

Och då måste jag kolla upp detta och fråga, hur mycket tar egentligen folk betalt, rent generellt, i timmen, för den här typen av jobb?

Och hur många timmar lägger ni andra ner på en "enkel" hemsida utan alltför avancerad kodning och med given grafisk profil, respektive avancerad sajt med sökfunktioner, databaser och e-handel mm. Kanske svårt att säga men på ett ungefär?

Jag har en känsla av att många arbetar mer tid än vad dom fakturerar, stämmer det? I så fall blir det svårt för mig, för jag är ganska långsam av mig dessutom...

Tacksam för svar,
Sanna

Tack för tipsen,
Kristoffer, vad menar du med Title?

Susanne:)

Jättetack för tipsen, många bra råd!
Susanne

Tack för snabb feedback! Bra tips att ha en bild och lite privat text kanske om sig själv. Jag har funderat på det också. Det ska jag genast börja jobba med. Tack igen.
Susanne

Hejsan,
Jag har precis lagt ut min nya sajt, men skulle vilja ha lite feedback plus lite hjälp med hur den ser ut på olika plattformar/browserversioner.

www.soldesign.org

Tack från
Susanne

Hejsan,
Jag skulle vilja ha lite feedback på min nya sajt. Både bra och dåligt. Ligger ngt fel eller ser konstigt ut osv?

www.soldesign.org

Tack på förhand
Susanne

Hej,
Jag skulle vilja ha lite feedback på min nya sajt. Både positivt och negativt. Vad tycker ni? Och verkar ngt konstigt, ligger fel eller huller om buller osv?

www.soldesign.org

Tack på förhand,
Susanne

1