Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Baltazar

Baltazar

Medlem
  • Registrerad 2004-01-08
  • Senast aktiv 2010-10-10
  • Antal inlägg 522

Foruminlägg

De senaste inläggen Baltazar har skrivit i forumet.

Ursprungligen av zappee:

Jasså?
Hur kan du vara så säker på det?

ringer du apple support idag, så kan du med rätt stor sannolikhet få prata med en dansk, så vetefan om det skulle kräva så mycket mer av dem att sköta supporten på iphone i sverige. den tekniska sköter ju anovo idag, så varför skulle de inte kunna göra det även om apple skulle sälja den här.

alla som köar utan för HM när de släpper desiger kollektioner då? är inte det lite samma sak? artikelförfattaren skulle säkert inte skriva samma sak om det handlade om nått hon tyckte va intressant.

nästan så jag skulle vilja gissa på att svenska operatörerna "köpt" sig ensamrätt ett tag. skulle inte förvåna mig om apple börjar sälja olåst senare. lär ju dock bli ett ramaskri

men är ju så klart min högst personliga gissning

Ursprungligen av Esa:

Jo det vet jag, men det kanske har att göra med att i de länder där det finns en massa alternativ, så anser Apple att de inte behövs att dem säljer den, för du kan köpa iPhone med alla som finns ändå.

men då borde den väll inte säljs obunden i UK heller om man ska gå på den där teorin?

varför måste de fixa det, skulle ju vara skitcoolt på natten

skulel ju i o för sig inte förvåna om en så stark operatör som telia, fick säga sitt, o att de har gjort att operatörerna har ensamrätt en begränsad tid o att den sen kommer olåst. men vi får väll se.

Jesper: man kan ju även köpa den kontant hos telia över telefon numera.

jo, det blandas frisk me vad de svarar på. känns ibland som om de undviker att svara på obekväma frågor.

telias priser är dock lite högre än de andra. jag själv blev dock glatt överraskad att de bjöd på 1600 kr rabatt på mobilen bara för att jag byter operatör. att de skulle bjuda på nått förstod ja, men inte så mycket. brukar ju inte vara så stora summor när man tidigare kollat på t.ex. katshing.

telia säljer den just nu bara kontant i butik, inte på nätet. står i den där telia bloggen.

Jesper: nora att lurarna fortfarande är operatörslåsta, även om du får köpa dem utan abonnemang.

Ursprungligen av Fredrik Dolk:

Av ren princip tänker jag beställa genom Apple Store UK och Borderlinx. Jag vill att tillräkligt många ska göra det för att någon på Apple ska reagera hur många som anger Borderlinx som adress och därmed börja gräva i frågan. Kanske det går upp för dom då att det finns en marknad för att sälja helt olåsta telefoner även i Sverige.

tyvärr äre nog önsketänkande med tanke på att gemeneman köper i butik o inte stör sig på låset. eller inte vet om att man kan beställa från england, eller vill ha problemet vid garantiärenden. om apple sålde 500000 3G o 3Gs så lär du behöva komma upp i bra stora summar för att de ska bry sig om att några få gråimporterar.

Ursprungligen av keptang:

Med tanke på det priset så ser det ut att vara gråimport.
Schysst att ha ett påslag på en 2500kr

9495kr för en 3GS 32GB?..

edit: jepp.. http://www.99.se/1873087-post11.html

i o för sig är väll priserna preliminära. frågan är om det nu ä gråimport, varför snackade han om att de inte kunde leverera för om 2-3 veckor tidigast. tar de in från UK, borde de kunnat köpa på sig en hel del. i o för sig har han importerat tidigare modeller. frågan är ju hure blir me garantin om han skulle gå om kull t.ex.

Ursprungligen av molm:

Vilken butik var det?

denna vare SJOP Telekom

o såvida de inte kör me falsk marknadsföring, så läre ju vara så. frågan ä om de får dem från svenska apple, men lät ju så på honom när ja frågade. de sålde ju 3gs:en olåst just nu.

var inne på en butik idag, han sade att de skulle få in de olåsta om ca 2 veckor, trodde han i alla fall.

Ursprungligen av BlackSmp:

Du behöver inte avbetala telefonen. Du kan alltid välja att betala hela telefonen pá en gång även om du tar ett låst erbjudande. Du kan till och med välja månadsbelopp själv. Poängen som Telia vill åt är bindningstiden och att locka in folk som tror att 200x24 är mindre än 4800 (eller som intr har råd med 4800 up front)

på deras blog säger de att är man inte telia kund sen tidigare, så får man inte köpa den kontant. men får väll se, kanske löser sig i butik.

får se om min konvertering hinner gå igenom

suck, man måste vara befintlig kund hos telia för att få köpa den kontant. det är ju jäkligt löjligt att bli inlurad i nån avbetalningsplan bara för att man inte ä kund hos dem sen tidigare.

titta, nu hare kommit upp. ja då äre bara att alla butiker inte uppdaterat sina priser. sen får man ju inte glömma att de där priserna är riktpriser.