Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Baltazar

Baltazar

Medlem
  • Registrerad 2004-01-08
  • Senast aktiv 2010-10-10
  • Antal inlägg 522

Foruminlägg

De senaste inläggen Baltazar har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Interlude:

Det är ju väldig skillnad på Apple´s rekommenderade pris på 5990 för 16Gig och de priser som kommit ut via tex. Prisjakt.nu ifrån MPButiken, Datapryl på över 8000. Hur kommer det sig att priserna är så väldigt mycket dyrare. Och finns det än någon fakta som säger om Apple Store släpper i Sverige?

för att det är uppskattade priserna butikerna kör med. bättre att de säger 10000, sen blire 6000 kr. ön att de säger 2000 kr, sen så när den kommer så kostar den 10000 kr.

meddelandet från apple har ju slunkit ut bakvägen så att säga, inte genom apples hemsida. så det är väll inte helt officiellt.

Ursprungligen av Adrian B:

Japp, men det är för Mac Pro och iMac (och kanske ny skärm och trackpad).

tyst, man kan ju alltid hoppas

Ursprungligen av gsandlund:

Vad spelar låsningen för roll? Haft samma operatör i 12år, bra täckning går inte att värdera i pengar

är en fördel när/om man säljer mobilen, det är en fördel om man ä utomlands o vill sätta i utländskt sim kort.

hoppsan, nu är apple store nere

Ursprungligen av studiox:

Nu är du drygare än vanligt.

o andra sidan kommer du ju inte med nån länk för att påvisa att det du säger är sant. mig veterligen kostar den 199 respektive 299 dollar i usa och det när man köper AT&T abonnemang o den är låst till dem. så hur får man den gratis (utan att göra en avbetalning med förhöjd månadsavgift) i usa?

i de "pressmedelande" som slunkit ut, säger ju inget om sim free, eller olåst. utan står ju mer som om de ska säljas utan abonnemang.

rubriken kan ju vara lite missvisande, me tanke på att vi inte vet hure blir när den kommer till sverige. om ni om privatimporterat får ett case då

den tanken har aldrig slagit mig när jag sett nån plocka upp en vit iphone

har aldrig tänkt tanken på kinesisk kopia eller att den vita skulle se större ut.

Senast redigerat 2010-07-24 12:23

fast i england så verkar väll nästan iphone 4 blivit billigare än 3gs:en va, eller är det bara pga. att den nu säljs löst med?

är väll ungefär som att priserna på typ nokia n900 var typ 10000 innan den kom, o slutade på 6000 eller vare va

Ursprungligen av GustafMA:

Det är nu inte bara Apples kontroll av appstore och dess ibland godtyckliga beslut att tillåta/inte tillåta applikationer som är problematiska i sammanhanget. Den centrala inlåsningen hos iphone är hela dess datamodell som knyter data till itunes och till bestämda applikationer på telefonen. Att kunna ladda filer direkt till/från telefonens/anslutande dators filsystem och därefter kunna öppna och hantera dessa filer i vilka applikationer man vill på telefonen är en i mitt tycke fullkomligt enorm fördel med mobila OS som Android, WM eller Symbian jämfört med iOS.

frågan är ju i o för sig hur många som saknar detta på iphone.

har haft en nexus one med android sen januari, jag kan inte påstå att jag upplevt nå fördelar av att den varit "öppen". vad spelar det för roll om den är "öppen", när tillgången på bra och kvalitativa program är 100 gånger större på låsta iphone. o bland de få program som finns till android, så är det mycket mer "skitprogram" på android market. nä, för den vanliga användaren, så är det ingen stor fördel me att systemet är öppet

sen handlar det ju om att saab har egna fabriker, apple köper in den tjänsen = de köper från flera, o då kan man styra upp det.

ipodfan, säger inte att de tillverkas i olika fabriker, men så konstigt äre inte, det är ju detsamma som att alla volvo modeller inte tillverkas i sverige eller i samma fabrik.

har tele2 nu, haft dem i 12 år. min rekommendation ä att undvika dem. jag ska just byta. riktigt skitföretag. försöker lura mig på 1500 kr. har dock inget med denna tråd o göra

jag tror bara apple säger åt dig att inte hålla där. jag är rätt säker på att du inte skulle få en ny på garantin.