Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
screwpull

screwpull

Medlem
  • Plats Sollentuna
  • Registrerad 2001-09-18
  • Senast aktiv 2019-04-05
  • Antal inlägg 483

Foruminlägg

De senaste inläggen screwpull har skrivit i forumet.

Jag har läst att du har det nya tangentbordet. jag har det tangentbordet också plus det med BT. Det fungerade utmärkt utan drivrutiner för mig. Jag förutsätter att det är Apples tangentbord vi pratar om?

OM du startar om från vart-du-nu-befinner dig så startar datorn om, har du ALT knappen nedtryckt får du upp eller val efter en stund. Det behövs inga drivtuner till det. Du kan ta vilket USB PC tangentbord som helst för att uppnå detta.

Möjligen kan det vara fel på ditt nya tangentbord om det inte fungerar. Drivrutinerna är främst till för att kunna styra alla nya häftiga knappar på nya tangentbordet.

Om du har en XP skiva i och har OS X installerad så kan du hålla nere ALT tangenten. Du får du upp de enheter med ett OS på. I detta fall borde det finns en CD skiva med Windows och en OS X installation.

Fast att hålla inne ALT knappen fungerar. Speciellt när den är USB ansluten. Du får hålla den nertryckt ett tag ända till du får upp enheterna på skärmen.

Testa hålla ner C knappen för att boota på en OS X skiva eller håller ner ALT för att välja vilket system du vill starta på (win OS X på externa enheter).

Det finns ett par saker som påverkars FPS i WOW. Disken, Ram, uppkoppling, grafikkort. Sen så är det så att grafikkort drivisarna i XP är betydligt mer optimerade än Mac varianterna. Plus att oftast så kör WOW med direct x i XP.

Det största problemet jag har men min MBP 15 med Nvidia kort är att det "rycker" hoppar till titt som tätt. Tydligen en drivis/Open GL bugg hoppas den förvinnner med tiger. Jag ar ett par burkar att välja på när jag kör WOW och tycker den flyter bäst på min 1 gen iMac med Radeon X1600 med 256MB grafikkort och 2GB ram. Iofs flyter det mycket fint på min Mac Pro och med X1900 kortet men det är lite jobbigt att sitta i soffan och spela på en 40 tums tv...

Ladda ner CCC Carbon Copy Cloner gratis och ypperlig!

Jag hade samma problem.. Men jag har en Mac Pro som media server.. Inväntar Leopard som sagt.. Så får vi se vad som händer...

Jag har lagt ner det hela just nu. För mycket stul och jobb med att få det fungera smidigt. Inväntar Leopard.. Kanske kommer det att bli bättre eller att det dyker upp ett bättre program.

Köp en disk med både Firewire och USB2... kolla på Lacies diskar. Annars har du både Western digital och Seagate...

Under systeminställningar - FN flaggan - Indatameny. Däre bör du se vilket tangentbordslayout du har valt eller råkat byta till....

Inget som säger emot att både Telia och Telenor får sälja.. Sverige är inte direkt stort sett till folkmängden. Så det är en fördel att ha fler operatrörer. Tror att båda får sälja, men olika versioner som sagt...

Aha... Tänkte inte på den varianten. Min PS3 är kopplad med kabel.

Jag importerade lådan när min minimax la av.. Det var disken från som iomega satt i som dog efter 6 mån användning. Fixade en ny låda via USA, passade bra för morsan var där. Det finns tydligen v3 av lådan som stödjer interna SATA diskar coh eSATA utgång. Just nu tuffar min med Newetech varianten på lådan med en 250GB samsung IDE. Ville ha en liten enhet med inbyggd hubb.

Jag får väl ändra mig ang Mac Mini, det blev ingen sån utan en Mac Pro istället Men den går som FTP och det blir en hel del kraft över till media center.. Låter som att jag slösar bort datorkraft men jag älskar min Mac Pro... Den e så snabb och bra på allt.. Kör fortfarande mot en Sony KDL-40X2000. Funkar kanon. Dock kör jag i 1600 x 1050 för annars blir allt så smått. Sitter en bit ifrån.