Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
screwpull

screwpull

Medlem
  • Plats Sollentuna
  • Registrerad 2001-09-18
  • Senast aktiv 2019-04-05
  • Antal inlägg 483

Foruminlägg

De senaste inläggen screwpull har skrivit i forumet.

Synka din mobil med din mac eller pc. När du fått över dina kontakter till datorn så synkar du dessa med din iphone.

Dock så har jag ingen aning om W880i lirar med Leoparden... men du borde kunna skicka alla kontakter i en klump till din dator.

Stort grattis Martin o 99mac!

Har en Logitech Harmony billigaste modellen. Den är ypperlig men byggkvalitén är inte den bästa. Dock så gör den sitt jobb.

Den få sköta 2 tv-spel, en förstärkare, HDMI switch mm...

Ladda ner Bootpic från bombich software... Gratis.... Den låter dig välja vad du vill boota med du kanske villa ha detta helt automatiskt ang val?

Jag har 3 datorer som kör Leopard mot en basstation av märket dlink DIR-655. Har inga problem alls. Dessutom har jag en Wii och PS3 och en Xbox360 inkopplad också.

1 st PB12 G4 PPC mac, 1 st MBP15 intel propp och en iMac 20 Intel propp. Inga problem alls. Har också bredbandsmodem från bredbandbolaget med stöd för trådlöst. Det är också en Xavi. Betänk att den kör endast WEP, kan vara något där och Leopard som inte lirar.

BTW så kan jag lite förstå vad Jogin syftade till. För att få hjälp behöver man lite tydligare info från scratch, för läser man det första inlägget så är det mest en känslomässig urladdning (vilket är ok). Sen kan man diskutera sättet Jogin kommenterade...

Om ni klickar på "Läs mer" under grafikkort när du ska konfigurera din Mac Pro så ser man att även ATI RADEON HD 3870 512MB är på gång också.

Så här ser det ut:

En 16-filig, dubbelbred PCI Express 2.0-grafikkortplats med stöd för de senaste grafikstyrenheterna för upp till 8 GB/s datagenomströmning – dubbelt så mycket som med föregående generations PCI Express-kortplatser. Och genom att ge upp till 300 watt totalt till samtliga PCI Express-kortplatser ger Mac Pro utrymme för nästan generationens grafikkort med höga prestanda.

Välj bland följande grafikkortsalternativ.

ATI Radeon HD 2600 XT
För utmärkta allround-prestanda för produktionsprogram väljer du ett eller flera ATI Radeon HD 2600 XT-kort.. Kortet har en 256 MB GDDR3 rambuffert och två dubbelänkade DVI-portar vilket gör att det samtidigt har stöd för två 30-tums Apple Cinema HD Display. Detta PCI Express 2.0-grafikkort ger prestanda på upp till XX.

ATI Radeon HD 3870
Om du arbetar med rörlig grafik, animering eller 3D-design och visualisering kan det kraftfulla ATI Radeon HD 3870-grafikkortet med 512 MB dedikerat GDDR4-minne passa perfekt för dina behov. Kortet har två dubbellänkade DVI-portar för samtidigt anslutning av två 30-tums Apple Cinema HD Display-skärmar, som ger en ofattbart stor arbetsyta i widescreen-format. Vi behöver prestandasiffror för att kunna jämföra detta kort med 8800 GT. Även ett PCIe2.0-kort.

NVIDIA GeForce 8800 GT
Vi behöver prestandasiffror för att jämföra detta kort med 3870. Även ett PCIe2.0-kort.

NVIDIA Quadro FX 5600
Med en massiv 1,5 GB rambuffert med GDDR3-minne är NVIDIA Quadro FX 5600 det ultimata grafikkortet för arbetsstationer. Det är idealiskt för professionellt arbete med 3D-design, modellering, animation och 3D-visualisering i stereo. Det är ett av de mest avancerade grafikkorten som finns idag och har en integrerad stereo-3D-port, så att du kan använda stereoglasögon i program för stereovisualisering. Med två dubbellänkade DVI-portar kan du ansluta två 30-tums Apple Cinema HD Display-skärmar. Fantastiska prestanda på upp till XXX.

Dubbla bildskärmar
Alla grafikkorten har inbyggt stöd för dubbla bildskärmar i två användbara lägen. Läget för utökat skrivbord gör att du kan arbeta på två bildskärmar samtidigt och får en större yta att arbeta på (och ökad produktivitet). Skärmbildsdubblering är praktisk om du ska göra en presentation för en grupp. Samma bild som du själv ser på den lokala bildskärmen visas också på en projektor eller en extra bildskärm. Anslut helt enkelt två bildskärmar, Mac OS känner igen dina bildskärmar. Använd Bildskärmar i Systeminställningar och ställ in ett utökat skrivbord eller skärmbildsdubblering.

Du kan ansluta flera platta Apple-bildskärmar med DVI-kontakter direkt till Mac Pro-datorns grafikkort. Om du har en platt Apple-bildskärm med en ADC-kontakt krävs en Apple-DVI-till-ADC-adapter(säljs separat).

Stäng

Har inga problem med min Wii den står iofs 1 meter ifrån men en TV och ljusvägg emellan.

Just nu spelar jag en hel del Bioshock Xbox360 varvat med Heavenly Sword på PS3.. Bara det godaste bitarna på varje konsoll För övrigt är både xboxen och PS3:an kopplade via kabel till routern.

Det är signaturen screwpull som har en flickvän som gillar FPS-spel, och han har redan införskaffat alla tre konsoller.

Förövrigt ett bra inlägg.[/QUOTE]

Absolut... Flickvännen har nu avverkat COD 3 och COD 2 och nu är hon väldigt sugen på Bioshock till 360. Hon kommer att få den idag som en tidig julklapp. Som sagt 360 e najs men den låter för mkt. Jag har Elite varianten med HDMI och kör dashboarden i 1080p vilket jag anser är den optimala upplösningen för den. Innan tyckte att det var för mkt "hänt extra" med reklam och saker i vägen överallt. Bytt tema med så det lite renare på skärmen...

Själv har jag införskaffat alla 3.. dvs PS3, Wii och Xbox360... Dyrt jag men större valfrihet att välja vad man vill spela. I mitt fall så har jag en flickvän som är galen i FPS modell andra världskriget. Finns massor av sådana på Xbox360 till en billig peng. Jag är nöjd men det är klart.. Har tömt hårdvaru-köp-kontot för ett bra tag framåt..

"It ain´t over til it´s over" säger jag bara Frågan är vem som bjuder upp till dans och på vilka villkor och vem som nappar på inbjudan. Allt är möjligt och förhandlingsbart som jag ser det.

Ska bli intressant att se som sagt..

Jag har haft den i min Mac Pro med Radeon XT1900 men efter datorbyte och grafik kortsbyte och mer googlande så såg jag att visst är den tyst men den kyler inte lika effektivt som Zalmans fläktar och den modellen avsedd till Radeon 19000 serien passar också efter en liten enkel modifiering.
Så det blir nog en Zalman för mig för grafikkortet låter mest i min Mac Pro.

Mac Pro är har dubbla gigabit portar. De framgår av spec. på apples hemsida. Så svaret är ja. Dock om du vill ha trådlös så får du välja det när du beställer.

Jag har alltid kört "Uppdatering" och har inte haft större problem på alla mina burkar. Men det enda fel jag stött på nu är att minimera, maximera och stäng fönster ikonerna är inte färgade på min MBP. Annars fungerar allt.

Ursprungligen av alomolife:

Yes, testat alla USB-portar, inget liv i caps lock....sjukt detta är!

Fast det nya tangentbordet är sjukt på ett annat sätt.. Om man trycker på CAPS lock snabbt så slås den inte på. Det är en liten fördröjning.. dvs trycker man snabbt händer inget.. Det är en feature enligt apple för att förhindra oavsiktligt tryckande...

Ursprungligen av Marcus K:

Den funktionen ligger i datorns fasta programvara och fungerar oavsett om eller vad man har för operativsystem installerade.

Tack!

Det var dit jag ville komma!