Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
bjoern

bjoern

Medlem
  • Registrerad 2004-10-20
  • Senast aktiv 2020-03-28
  • Antal inlägg 21

Foruminlägg

De senaste inläggen bjoern har skrivit i forumet.

Så är det, i minprofil/Bibliotek/Printers ligger Bluetooth-Modem, där görs ett försök, men telefonen reagerar inte alls.
------Supporten på Sony-Ericsson: Faxfunktionen är bortplockad i z1010-------

Senast redigerat 2004-11-02 10:36

jodå, men telefonen svarar inte, isync går fint så bluetoothkopplingen vet jag är OK!

Ringde Apple support angående den inbyggda funktionen att kunna faxa från ex.vis textredigerare med hjälp av bluetooth-modem, i mitt fall z1010. Svaret var kristallklart, vi ger inte support om bluetooth/främmande enheter, leta själv, suck. Fax med det inbyggda modemet går bra (ibook, os x 10.3.5), finns där någon som har en lösning?

Hej hej, börjar bli gammal med susningar i öronen, ställde upp mitt gamla tröskverk (PC) på vinden med ett trådlöst nätverkskort, köpte en ibook med 768 MB DDR som ligger i bokhyllan när jag är hemma, kopplar in min extra bildskärm bluetooth mus och tangentbord, original förståss, underbart, nu är det knäpptyst. Tröskverket?, bokföring och databasen kör jag i MS Remote Desktop Connection. OS X känns lika rätt och intuitivt som palmen. Min högsta önskan just nu; att kunna faxa via min z1010. Klurigheten att modifiera en fil så jag kan använda bluetoothfinesserna i adressboken hittade jag på detta forum.