Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Christofer

Christofer

Medlem
  • Plats Katrineholm
  • Registrerad 2001-05-16
  • Senast aktiv 2020-10-11
  • Antal inlägg 1759

Foruminlägg

De senaste inläggen Christofer har skrivit i forumet.

Slog ihop denna tråd med en likartad.

Du skulle kunna använda Skype till det. Skaffa en ringpott med SkypeOut så kan du SMSa för pengarna. Koppling till adressboken finns också. Du kan skicka SMS med antingen ditt mobilnummer som avsändare eller ditt Skype-namn.

Nu kan man även följa orkaner i Google Earth.

Tryck in ett mellanslag efter de tre första siffrorna så funkar det.

Värt ett försök att testa om detta hjälper: Intel-based iMac, Intel-based Mac mini: How to reset the System Management Controller

Låter som om du redan provat, frågan är hur länge den var urkopplad och om alla tillbehör också var det.

Minska storlek = [
Öka storlek = ]

Standardkommandona är amerikanifierade, och jag vet inte ens om de går att använda med svensk tangentbordslayout (Någon som vet? Andra kommandon i ett svenskt Photoshop?).
Under "Edit" och sedan "Keyboard Shortcuts..." kan du ändra kommandona till något som funkar bättre. Vet inte det exakta ordvalet på svenska, men det bör ligga näst längst ner i menyn Redigera (kör CS3).

"Du kommer inte lämna mig... någonsin!" Parallels, XP och jag har ett smärre relationsproblem att reda ut. Det är lite komplicerat just nu.

IBISEYE.com kan man se var på den beräknade banan Gustav befinner sig. Klickar man i "GOES"-alternativet till höger på skärmen kan man även se en satellitbild på stor bjässen är för stunden.

Vänligen använd mer beskrivande rubriker framöver. "Hjälp!!!" säger ingenting om innehållet i tråden.

Sök på företaget via Google Maps på webben. Tryck på "Mer info"-länken antingen i bubblan eller sökträffen (plustecknet i bubblan ger samma resultat). Nu ska du bland annat få upp ett val om att redigera informationen. Det borde sätta er på rätt spår

Ursprungligen av Hallon:

På senare tid tycker jag att även Transmission blivit segt. Kanske mest att den snor bandbrädd. Även om man bara laddar ner i typ 200 kbs (kan komma upp i ca 1,50 Mbs) så går det så segt att vanlig surfning går slött. Varför? Är det en inställnigsgrej?

Testa att strypa uppladdningen något. Om din upphastighet är helt maxad så kommer responsen i program som kräver många anrop ta märkbart stryk, därbland webbläsare.

Nu återgår vi till ämnet och skippar snacket om vem som har betyg i vad. Känns det nödvändigt får ni reda ut det via PM först så inte detta blir en chattråd.

Vad säger felmeddelandet? Är det program från det amerikanska kontot eller från det svenska som inte synkas?

Ursprungligen av KaRo:

Det går väl inte att koppla om en Iphone mellan olika konton (svenska och amerikanska) ? Det är i iTunes som du måste koppla om kontona. Pröva att gå in på det amerikanska kontot, kolla att appsen finns noterade och synkronisera därifrån.

Oavsett om programmen är nerladdade från ett svenskt eller amerikanskt App Store-konto så hamnar de under Progam i iTunes. Programmet är bundet till ett konto, men en iPhone/touch kan hantera media från flera samtidigt. Har åtminstone funkat bra för mig

Jag har Googles program från amerikanska App Store, inga problem vid här synkronisering tillsammans med program nerladdade från svenska App Store. Dock så intstallerade jag in den för någon vecka sedan, om det hänt något sedan dess vet jag inte.