Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Christian Å

Christian Å

Medlem
  • Plats Jönköping
  • Sysselsättning Livsstilstriathlet.
  • Registrerad 2001-05-16
  • Senast aktiv 2021-09-14
  • Antal inlägg 2687

Foruminlägg

De senaste inläggen Christian Å har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Gordy:

Ja och det tycker jag är bra men tydligen gör inte Grenhall det.

Jag tror Grenhall inte förstår varför Apple skulle kombinera dessa och göra gränsnittet i iOS beroende av möss, stylus och tangentbord. En skillnad i det tycker jag.

Ursprungligen av Gordy:

iPad är inte bara en surfplatta. Tangentbord mus pennor och andra taktila kontroller kan öka iPads användarvänlighet avsevärt i vissa fall..

Och därför finns det tangentbord och stylus till iPad för vissa användare att köpa.

Ursprungligen av Johan Thuresson:

Jag tror det här är individuellt; Mina händer vill ha fysiskt tangentbord. Tyvärr...

Köp ett! Det finns massor av tangentbord som fungerar ihop med iPad.

Ursprungligen av Johan Thuresson:

Nämen kanske för att man i ena studen vill kunna sitt bekvämt i soffan eller i tågvagnen å läsa eböcker/pdf-filer/dagstidningar, för att i nästa skriva dokument/presentationer och mejl utan att byta mellan två enheter.

Vilket alla saker går alldeles utmärkt att göra på en iPad utan mus och tangenbord. För dig verkar tangentbord och mus vara ungefär lika bergfast som en gråsten - evig och oföränderlig!

Ursprungligen av Johan Thuresson:

Nejdå. Så långt ska vi nog inte gå. Men jag förstår inte varför det skulle vara omöjligt att utveckla ipad i den riktningen. Krassa marknadsmässiga argument är väl inte viktigare än användarvänlighet?

iPads användarvänlighet och storhet ligger i att det inte finns något tangentbord eller mus och istället ett toch gränssnitt. Jag förstår inte varför du ska försöka göra en MacBook Air av en iPad istället för att köra just en MacBook Air.

Ursprungligen av Ola:

Konsumera media - iPad.
Få något gjort - MacBook Air.

Jag får massor gjort på min iPad.

Ursprungligen av PeeMaN:

Sluta låtsas! Alla människor gillar att kunna hjälpa till!
När svärmor/svärdotter/pappas kompis eller vem sjutton det än är ringer, så tycker ni allt att det är kul att mecka och hjälpa till!
Människan gillar av naturen att hjälpa till och känna sig behövd!

Kan du inte lämna ditt nummer i tråden, så kan jag vidarebefordra lite samtal till dig. Tack.

/c

Komplettera med en golvlampa från Atljé Lyktan: Megalo - Golv | Ateljé Lyktan

Alla har väl ändå nog med vett att titta på när personen i sig registrerade sig på 99mac? Det är det som räknas.

Ursprungligen av Lilian Ljungberg:

Jag har ett trådlöst tangentbord med num del (vit ej alu) men kan inte hitta det på Apple Store längre, det fanns en tråd från 2008 att det inte fanns några såna längre men det är ju så länge sen, vet någon om det finns att få tag på? En kompis vil köpa ett och jag har sagt att det finns men hon hittar inget.

200 + frakt så skickar jag det jag har hemma. I stort sett oanvänt då jag inte suttit framför extern skärm och tangentbord mycket hemma. Dessutom har jag köpt det nya alu-bordet som jag iofs inte heller använder.

Skicka PM om du är intresserad.

Men, det var väl ingen nyhet att när vi arbetar allt färre år att det i längden inte kommer att hålla? Politikerna har inte vågat ta i frågan med rädsla för att att förlora stöd. Men i spåren av Greklands dilemma är det antagligen lättare att föra en diskussion om problematiken.

Gamla Saab 9-5 har i Folksams genomgångar alltid rankats som en av de säkraste bilarna. Ett köp av en begagnat Saab 9-5 kombi i senaste reinkarnationen och du har en bra bil i många år framöver. Jag vet inte hur det ser ut på förbrukningssidan på dessa bilar dock.

Titta på kvd.se där det auktioneras ut begagnade tjänstebilar. Oftast är det V70, 9-5 kombi och Passat kombi även om det blir allt färre 9-5.

Hemsidetillverkare tjänar också fortfarande pengar.