Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
mekholm

mekholm

Medlem
  • Registrerad 2004-06-22
  • Senast aktiv 2007-08-07
  • Antal inlägg 28

Foruminlägg

De senaste inläggen mekholm har skrivit i forumet.

ja då. det kan man. men det tar ett par dagar... den ser förresten väldigt mycket ut som bilden på förra sidan fast "rundare" band (skosnöret är lite "plattare")

Ridax> Tack så mycket! Hur fin som helst!

Ridax:
Mitt brev med snöret ligger nu på lådan. Jag ska ha en vit Nano. Ser fram emot mitt nya halsband.

Hur mycket ska du ha för att göra borrningen och dra ut stiften? Om inte du kan/vill. Vem gör det då åt mig och mot vilken betalning? Det här känns inte som min grej alls

låter vettigt. tack för det! men då undrar jag- om jag ansluter dockkontakten, det påverkar inte ipoden så länge de inte är någon ström som går genom kontakten?? och ja kan inte skada ipoden? sorry om jag verkar helt pantad, jag är inte bara oteknisk, jag är även jäkla okunnig.

Alex alex> det där verkar bra. Men nu är problemet att jag är väldigt oteknisk. hur skulle jag gå tillväga lite mer precist? är mkt tacksam för en liten guide

Hej. Skrev i en annan tråd men ingen verkar se den frågan/har inget svar...

Jag undrar om det finns något "halsband" till nanon men utan lurarna? Jag vill ha mina egna sennheiserlurar men gärna ha ipoden hängande runt halsen. Jag kommer att ha IS-skydd runt den så det är inte aktuellt med ett skydd med tillhörande snodd. Letade efter denna produkt hos apple utan resultat.

Hej. Om jag inte får nåt svar här så skapar jag en egen tråd. Men jag tänkte vi skulle slippa det: Jag undrar om det finns något "halsband" till nanon men utan lurarna? Jag vill ha mina egna sennheiserlurar men gärna ha ipoden hängande runt halsen. Jag kommer att ha IS-skydd runt den så det är inte aktuellt med ett skydd med tillhörande snodd. Letade efter denna produkt hos apple utan resultat.

Ok! thanks for the answer. Då har jag lite koll. Blir nog en Nano ändå. Sjukt attraktiv pryl. Det är ett skit att man ska vara så prylkåt. Min iriver n10 är ju inget fel på alls.

Tjena. Hade en mini som jag sålde av diverse anledningar. Nu till mina frågor (ja, jag har kollat gamla trådar, en jäkla massa dessutom)

Som jag förstår är nano en flashspelare, vilket jag tycker låter väldigt bra. Då undrar jag, måste jag använda itunes alls? Kan jag bara föra över låtar fram o tillbaka som på min iriver, med mappar och allt?Jag vill inte synca och göra en massa spellistor. Jag vill bara ha min spelare som vanlig flashspelare alltså. Är det möjligt? jag vill kunna gå hem till min mormor och sno låtar från hennes dator utan att hon har någon ipod installerad osv. om detta inte går så vet jag inte om det blir någon Nano. Men den e ju så himla väldans jättefin.

Notera: Mormor är ett fingerat namn, hon har ingen dator.
Eeeej då.

dator, det heter dator.

vadå grabbar?

Ok.nu är det nära förestående med min nya dator och ja har fortfarande inte någon koll på hur jag ska föra över låtarna..

när jag installerat Itunes kommer väl alla låtar syncas direkt på den nya (dvs.den kommer radera alla låtar)? Jag vet att om jag ställer in ipoden som hårddisk så får jag upp den som en enhet i "den här datorn". Men hur ska jag göra det utan att Itunes syncar låtarna? Jag menar, valet att använda Ipoden som hårddisk görs ju i itunes....

någon som förstår mitt problem och vill hjälpa till? tack

Nu har jag löst det hela genom att starta om datorn. :/ eh....

jag skulle verkligen behöva komma åt filerna i utforskaren eller "den här datorn". Ingen som kan tänka sig vad jag gör för fel?

för övrigt håller jag med om att ordet data är kraftigt missbrukat.