Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
peppe4

peppe4

Medlem
  • Registrerad 2004-09-04
  • Senast aktiv 2008-02-26
  • Antal inlägg 15

Foruminlägg

De senaste inläggen peppe4 har skrivit i forumet.

Ska köpa en macbook nu i dagarna och sammtidigt köpa till extra minne från någon annan sida där det är billigare. Ska ha två 2 gig men vilka ska man köpa och vad bör dom kosta ?

USB 2 är det och ström adapter har jag också prövat och samma sak där mätaren går ner på rött lika fort ska låta den köra och se hur länge den orkar på en full laddning.

Haj har problem med två saker den ena är batteriet som efter en hel laddning går ner på halva och ibland röda efter en timme, Har ingen EQ på. Eller belysning på i mer än 2 sik spelar inga spel eller byter låtar och spelar inte högt eller har några feta lurar.

Sen är det så om man skakar lite på den så låter det som om sakerna inne i spelaren inte sitter fast utan den slår mot skalet om ni förstår...

Kommer jag att få problem att få det fixat eller tror ni att det blir tjafs när jag ringer butiken Macforum GBG. och ja det är garanti kvar den är drygt två månader gammal.

Tack för lite tankar och råd...

Ja en månad eller mer. Men ska det vara ett problem är det inte två år på allt man köper eller ? Är det bättre att snacka med den lokala apple center direkt fast man köpte den på apple.se

Då har man lyckats göra sönder spelaren klantade mig med att ha ett par hörlurar där kontakten sitter rätt upp som på orginallurarna men mycke större och stelare. Så klart så böjer man till den så nu är det glapp och det är bara ljud i ena luren

Vad ska jag göra skicka tillbaka den till AppleStore kommer det att bli en massa strul där eller är dom skyssta och byter för dom lagar väll inget sånt litet fel ?

Okej fattar inte så mycke av tabellen som fanns på sidan men Er6 ser ju lite bättre ut eller jag är mest ute efter att dom dempar ljud runt omkring så man kan ha dom på jobbet i stället för vanliga öronproppar. Är det ett bra val ?

Vad är skilnaden på ER6 och ER6I är det bara färgen ?

Har en shuffle som efter jag har lagt in låtar från cd på datorn och sen in på spelaren.
eftersom jag tar bort alla låtarna från datorn när jag är klar så blir det problem när jag sen vill byta ut lite låtar vid senare tillfälle för då raderar fanskapet alla låtar när jag kopplar in den och startar i tunes.
Hur fixar jag så att jag skälv kan bestämma vad som ska finnas kvar utan att behöva ha kvar en jävla massa låtar på datorn som tar upp plats ?

Har en shuffle men undrar lite med minnet när jag lägger in låtar så är det bara 995 eller något sånt ledigt även när man har formaterat den är det alldrig dom 1000 som man förventade sig. Är jag helt ute och cyklar eller

Har köpt mig ett par men undrar bara vart man kan köpa extra gummi. Känns som dom kommer att bli sungkiga efter ett tag

Funderar på att skaffa bra lurar ill jobbet dämpar dom ljud så bra som vanliga öronproppar eller ?

Fasiken då blir det väl till att köpa ny dator också.

USB port har jag som skrivaren kör med så det borde inte vara ett problem. Frågan är om man vågar köpa en G4 ipod och ser att det inte fungerar då blir det ett köp av en ny dator för 1000+

Kan bli dyrt för att få lyssna på musik på jobbet

Byt operativsystem jo det skulle vara något men har en 300 MHz så det kommer ju inte gå fortare här i stugan så

Får kolla upp programmet och kanske köpa mig en ipod tackar för svaren

Hej undrar om man kan ha en ipod när man har win 98 på datorn eller om man måste ha 2000 som det står på apples sida ?