Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
oliverwide

oliverwide

Medlem
  • Namn Oliver
  • Registrerad 2004-12-26
  • Senast aktiv 2020-01-31
  • Antal inlägg 184

Foruminlägg

De senaste inläggen oliverwide har skrivit i forumet.

När jag är ute och springer använder jag mig utav min iPhone 4S och Nike+ GPS-app. Nu har jag kommit på att jag skulle vilja stänga av telefon-funktionen för att slippa att ta emot sms/samtal. Dock vill jag inte sätta den i flightmode för jag vill behålla GPS-funktionen.

Är detta genomförbart?

Ursprungligen av kenjon:

Jag tror det har skrivits om det här tidigare, men inte specifikt 4s då.
Kanske kan vara vibratorn som du hör. Funkar allt som det ska är det ju inget att bry sej om.

Hej, ja, jag googlade lite och fann fler som har "problem". Verkar vara kameran i 4S:en som rasslar.. Tack!

Hej,

Jag har haft min 4S i en dryg vecka nu och upptäckte en sak i dag. Om jag knackar med knogen ungefär på äpplet på baksidan av telefonen så liksom rasslar det till, precis som att någonting är löst inuti. Är det någon har samma problem? Jag har ingen lust att skruva upp den och kolla. Borde jag gå till Telia och fråga de - men det är ju inget fel på telefonen så de lär väl inte göra något?

Åhh, så jag är inte ensam? Telia har blivit värdelöst i Lund!

Hej,

Jag har en AT2 sedan en drygt halvår tillbaka som jag gör XBMC på. Efter användning brukar jag alltid stänga av den (viloläge, den vita dioden slocknar) men sedan två, kanske tre, veckor tillbaka så sätts AT2:en på titt som tätt utan att jag vill. Det finns inget mönster i det. Jag har försökt kolla alla enheter som kan tänkas väcka den (Macbooks, iPaden och iPhones).

Någon som har något liknande problem? Det är kanske inget jätte stort problem för jag antar att den inte drar så mycket ström? Men däremot så ger den där lilla dioden ljus nog som stör mig på natten ibland.

Förslag på lösning?

/Oliver

Ursprungligen av pepparkaka:

Här är upplägget för telias flex i pdf. Du byter inom abonnemanget. Till exempel från Flex Small till Flex Medium, eller från Flex Medium till Flex Large. Vid byte till en lägre nivå är engångsavgiften 100kr.

[ATTACH]30817[/ATTACH]

Ah, tack för snabbt svar! Men jag tycker inte Flex abonnemangen verkar så bra med 99öre i öppningsavgift. Det är 300kr i månaden vid 10 samtal/dag. Eller är det jag som är för trött för att räkna?

Jag är hellre inne på ett Komplett abonnemang. På så sätt alltid ha koll på räkningen. Men kan man då byta till ett annat abonnemang om man märker att det blir för dyrt?

Skall beställa en genom Telias hemsida. Någon som har koll på om man kan ändra sitt abonnemang trots bindningstid? Dvs. om jag köper telefonen nu med förhöjd måndadsavgift men inser om ett par månader att det abonnemanget är för dyrt för mig. Kan jag byta till ett annat abonnemang inom Telia då?

Helt, för mig, obegripligt att det tagit så lång tid att få till en bra iPad-version men å andra sidan så är den grymt bra den som kom nu!

Ursprungligen av Capeman:

Jag har använt en spudger till hur mycket saker som helst, och en massa andra datorer än Apples. Löjligt bra nylonbit.

Ah, ok. Jag har mailat iFixit om de kan ändra min order och slänga med en sådan eller om det är för sent. Om inte, vart köpte du din?

Njao, jag har skummat lite guider. Kanske inte är så överdrivet svårt. Men den här s k spudger som de använder för att lossa på kontakter. Vad kan man använda istället? Vad kallas en sådan på svenska?

Hej,

Jag har beställt lite reservdelar från USA till min iPhone 3GS, bland annat batteri och vibrator. Finns det någon vänlig själ i Skåne (jag bor i Lund) som har gjort detta innan och kan tänka sig att hjälpa mig?

Tack på förhand!

Inget fel på skivan. Kollat allt sånt. Det är ju en SSD med 50 GB ledigt så det borde inte vara några problem.

Det tar kanske 4-5 sek innan datorn ens fattar att den skall starta. Och efter ytterligare någon sek så kommer inloggningsskärmen upp.

Hej,

Jag vet att detta har varit uppe tidigare men jag har fortfarande inte löst problemet. Som rubriken säger så har jag problem med att det tar flera sekunder för datorn att vakna ur viloläge. Efter att ha läst på internet så skall den senaste uppdateringen av Lion ha åtgärdat detta problem (?) men icke för mig...

Är det fler som har problem med detta fortfarande eller är det bara jag? Jag sitter med den senaste historien av MBA 13" i5.

Tack.

Fortfarande lika seg uppstart efter uppdateringen.. Någon som vet varför de inte åtgärdat detta?

Aha, jag är inte ensam! Hoppas på en update snart!