Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
mackan_b87

mackan_b87

Medlem
  • Registrerad 2005-05-24
  • Senast aktiv 2014-05-21
  • Antal inlägg 83

Foruminlägg

De senaste inläggen mackan_b87 har skrivit i forumet.

Kan vara värt att tillägga att det verkar inte som man kan ringa för månadsavgiften på 3Surf max(299 kr i månaden) abonnemanget. Det får man dock för 499 kr abbet.

Har de inte uppdaterat minneshastigheten också till 1333Mhz, var väl 1066Mhz tidigare?

Hoppas på iPad:)

Jag tycker också att det är lite sämre flyt i telefonen (3GS). Är lite segare liksom

Lite tråkigt men det får man väl leva med, känns som att det kommer flyta på bra på iPhone 4 dock.

Jepp! Där kom den:)

Är det någon som har lyckats få ner uppdateringen än?

Shazam (Är lite osäker på stavningen). Fungerar som SonyEricssons Track-id tjänst.

Applikationen känner igen vilken låt som spelas i iPhonens mikrofon. Sen får man artist och låttitel visat på skärmen:) jättesmidigt!

Jag vet bara att jag har varit med om samma problem tidigare, men det är nog som ridax säger att Iphonen inte stödjer meny knappen,

Hej!

Du har nog köpt universal dock som passar till tidigare iPod modeller, har varit med om detta förr, dubbelkolla så att den verkligen passar till iPhone.

Fjärrkontrollen drivs med ett cr2032 batteri om jag inte minns helt fel, batteriet kommer man åt på botten av fjärren:)

Min "vita" Iphone är rosa som grisen. Men det uppkom i samband med värme och mitt skin till den. Har ett "billigt" xplicit skin. Men den rosa färgen försvinner om man tar parfym på det och gnuggar. (Skojjar inte, Parfym fungerar bäst:))

Hej!
igårkväll råkade jag spilla vin i min macbook pro. Och nu är tangentbordsbelysningen lite knasig... det lyser men väldigt svagt på de flesta tangenterna.

Är det någon som vet hur man kan rengöra det på bästa sätt? känns som att det liksom har kommit in vin mellan själva tangenten och datorn och att det är det som gör att det lyser svagt... men jag ser att lamporna fortfarande fungerar...

Tips önskas!

Mvh Markus

Jag tyckte att min MBP blev väldigt varm, låg runt 70 grader. Testa att installera Istat, och kolla om det finns processorer igång i bakgrunden som drar kräm.

Jag brukar ha många flikar i Safari och detta drog något enormt då det var mycket Flash på sidorna. Fick då tipset att installera Click To flash. Sen dess mycket mycket bättre:)
Nu ligger den väl på 55-60 grader istället
Lycka till!

De sprickor som det blev innan jag lämnade in den var mycket sprickor längst ned vid dock kontakten, skruvarna, och mikrofonen och högtalaren i botten. Det är väl inget direkt som påverkar funktionen än. Men det blev ju mer sprickor hela tiden. Så det kändes bäst att lämna in den.

Nu så har det uppkommit sprickor precis runt kameralinsen. Det är typ 5 småsprickor som är utmed infästningen av linsen. Inget som påverkar funktionen än så länge. Men man är ju lite orolig att de ska sprida sig som ett stenskott på en ruta ungefär.

Kan se om jag kan få till att ladda upp lite bilder på de nya sprickorna här.

Jepp... då var det problemdags.

Hämtade ut min vita 3Gs som har varit på lagning igår.(sprickor vid dock kontakten).
Har även märkt att mitt fodral färgar av sig så att telefonen blir rosa på det vita skalet, Inte så vackert.(Xquisit läder sleeve).

När jag nu sitter och tar bort den rosa färgen så märker jag återigen att det finns sprickor i skalet. Dock denna gång vid kameralinsen... VAD ÄR DETTA?? Finns det någon där ute som INTE har sprickor i sitt vita skal?? Försökte få dom att ersätta den med en svart när den var inne på lagning utan framgång... ska man våga på sig att prova igen??