Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
ellkay

ellkay

Medlem
  • Registrerad 2005-11-04
  • Senast aktiv 2008-06-14
  • Antal inlägg 15

Foruminlägg

De senaste inläggen ellkay har skrivit i forumet.

1

*puh*

Jag fick göra en fabriksåterställning, men nu funkar ipoden igen, som tur är!

Jag kommer dock in på hårddisken genom Disk Mode, så jag kommer åt mina filer, men jag vill ju kunna lyssna på den också! Och jag har ingen garanti kvar, såvitt jag vet :/

Har fått ett konstigt problem till min iPod. Har letat på forumet men inte hittat samma fel (förutom ett gammalt inlägg från somras, med samma problem, fast ingen hade svarat på det).

När jag startar min iPod, så kommer det en lysande svart skärm med ett vitt äpple (startskärmen), sen står den så i kanske 15 sekunder, sen låter hårddisken på nåt sätt (ungefär som när man stänger av en dator, fast mycket tystare), skärmen slocknar, sen slås den på igen. Så här fortsätter den om och om igen. Hur ska jag göra för att fixa det här?

Tyvärr känner jag ingen med mac... :/ annars skulle jag provat det... finns det inget program annars som kan läsa den?

Nu gör jag en sån där dum grej genom att jag bumpar denna post, men jag behöver verkligen hjälp!

Jag vet inte om jag postar det här på rätt ställe så flytta gärna om jag postat det fel.

Okej, så jag har då en iPod Video, 30gb. Den fungerade utmärkt tills häromdagen, när jag pluggade in den i min kompis halvgamla dator. Sen dess har den inte fungerat med datorer. Varje gång jag kopplar in den i en dator, så säger den "Disken är inte formaterad. Vill du formatera nu?". Jag vill såklart inte formatera om den då jag har massa filer och sånt i iPodens hårddisk...

Datorn kan alltså inte hitta iPoden. iPod Updater säger "iPod: Service Error". iTunes hittar inte iPoden. Jag har provat att installera om både iPod updater och iTunes.

Jag kan fortfarande lyssna på all musik i spelaren, och alla spellistor finns kvar, alltså borde det ju inte vara något fel på den? Jag kan också ladda upp spelaren. Men som sagt, den går inte att ansluta till datorn.

Jag har också provad att göra en chkdsk i dos... men då får jag felmeddelandet "Check Disk Utility har stött på ett problem och måste avslutas".

Vad kan jag göra för att fixa det här? Jag vill ju inte förlora filerna jag har på iPoden. Musiken får jag ju tillbaka genom iTunes, men det är ju de andra filerna jag inte vill förlora.

Tack på förhand för hjälpen!

Ursprungligen av Messias:

Andy Williams - Love Story

Välldigt sent svar, förlåt. Men jag tror de använde versionen med Shirley Bassey

Ursprungligen av difarbast:

Vet nån vad låten som JC hade i sin reklam för några år sedan?
Typ kinesisk låt eller nåt sånt.

Kan du mena Kung Fu Girl av Bobby Trafalgar?

1