Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Anders 123

Anders 123

Medlem
  • Registrerad 2005-12-02
  • Senast aktiv 2006-06-28
  • Antal inlägg 17

Foruminlägg

De senaste inläggen Anders 123 har skrivit i forumet.

Hej hopp

På min handdator rekommenderas att inte ha samma skärmbild framme för länge. Detta skulle vara för att den aktuella bilden inte ska bränna in i skärmen.

När man laddar ipoden syns hela tiden batteriikionen på skärmen. Även när den är full-laddad. Törs man lämna den så över natten? Eller finns det risk för att denna batterilogga ska bränna fast i displayen?

Tack på förhand
Anders:rolleyes:

Hej

Har några små funderingar...

1) När jag importerar inlästa böcker hamnar dom inte under rubriken "ljudböcker" i huvudmenyn. Om jag har förstått det rätt så måste filen sparas som en m4b-fil. Hur gör jag det? Jag har försökt ändra filändelse i "utforskaren" utan att lyckas. Hur gör man egentligen?

2) Jag har testat att prenumerera på några "podcastersändningar". Dessa har jag till sist fått att hamna under menyn "podcaster" i huvudmenyn. Men filerna kvarstår fortarande som "artister" i menyn "artister". Skall de göra det? Samma gäller även för ljudböckerna. varje enskild skiva står uppsatta under menyn "artister". Jag skulle helst inte vilja ha denna information där...

Någon som har några funderingar?

Tack på förhand
Anders