Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Iphone 8 – Apples tråkigaste Iphone

Istället för att vara Apples bästa telefon för ett år framåt, hamnade Iphone 8 direkt i skuggan av Iphone X. Ida Blix testar en kraftfull, men tråkig telefon.

Sammanfattning

Iphone 8 erbjuder alla förväntade förbättringar från förra årets modeller, det enda problemet är att jag tycker den känns tråkig jämfört med Iphone X. Det finns mer prestanda än vad du behöver (men det känns också bra och framtidssäkert), kameran är bland de bästa som går att få i en mobiltelefon och Truetone-skärmen och trådlös laddning är välkomna nyheter i Iphone-världen.

Men utöver att ha lanserat tre nya modeller i år har Apple också valt att behålla flera äldre modeller vilket torde kunna förvirra konsumenter – och gör mitt jobb så mycket svårare. Tidigare år har det varit enkelt, den senaste modellen har varit det bästa alternativet, medan mer prismedvetna kunder kunnat köpa förra årets modell till ett billigare pris än när den först lanserades.

Till vem lämpar sig Iphone 8? Till den som inte vill betala för, eller har lust att vänta på Iphone X. Till den som hellre tar 4,7 tumsskärmen och till den som inte bryr sig om porträttläget som Iphone 8 Plus erbjuder. Iphone 8 är också kraftpaketet som gör dig redo för den uppsjö av AR-appar som redan börjat fylla på App Store och som med A11 Bionic under glaset borde ha lång livslängd framför sig.

Fördelar
+ Trådlös laddning
+ Superkamera
+ IOS 11
+ Bäst i klassen-prestanda

Nackdelar
– Vita ramar runt skärmen på silver- och guld-modellerna
– Snabbladdare ingår inte

Kommentarer
95 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.