Fitbit presenterar Versa

Fitbit har nu presenterat sin nya smarta klocka som heter Versa. En klocka som inte bara är stilig utan även relativt billig.

Med Fitbit Versa gör Fitbit nu ett tredje försök att släppa en fulländad smart klocka. Företagets tidigare försök har inte varit helt lyckade men Versa ser ut att kunna bli något riktigt bra. Det som talar för bättre framgång denna gång är priset. Det ligger nämligen på runt 2 000 kronor vilket är betydligt billigare än föregångarna. Ett annat problem som företagets tidigare klockor har lidit av är tjockleken på klockorna, det är också något som Versa har löst då den är smalare och lättare.

Versa har en batteritid på fyra dagar, pulsmätare, den är vattentät ner till 50 meter, internt minne, ett snabbare operativsystem och NFC för Fitbit Pay. Det som saknas dock är GPS, något som kunde hittas i Fitbit Ionic, så för att få det krävs det att den kopplas till en telefon. Klockan stödjer alla appar och tillbehör som varit kompatibla med tidigare Fitbit-klockor.

Fitbit Versa släpps under april månad i år. Klockan släpps i färgerna svart, silver och rosa guld. Vid lanseringen kommer det även finnas ett flertal olika armbandsalternativ att välja bland.

Fitbit meddelade också att de under sommaren kommer uppdatera sin app så den får flera nya funktioner. En funktion som eftertraktats är en dedikerad menskalender och det är något som Fitbit äntligen kommer erbjuda direkt i appen.

Källa: Engadget

Kommentarer
2 svar

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.