Fitbit presenterar Versa

Fitbit har nu presenterat sin nya smarta klocka som heter Versa. En klocka som inte bara är stilig utan även relativt billig.

Med Fitbit Versa gör Fitbit nu ett tredje försök att släppa en fulländad smart klocka. Företagets tidigare försök har inte varit helt lyckade men Versa ser ut att kunna bli något riktigt bra. Det som talar för bättre framgång denna gång är priset. Det ligger nämligen på runt 2 000 kronor vilket är betydligt billigare än föregångarna. Ett annat problem som företagets tidigare klockor har lidit av är tjockleken på klockorna, det är också något som Versa har löst då den är smalare och lättare.

Versa har en batteritid på fyra dagar, pulsmätare, den är vattentät ner till 50 meter, internt minne, ett snabbare operativsystem och NFC för Fitbit Pay. Det som saknas dock är GPS, något som kunde hittas i Fitbit Ionic, så för att få det krävs det att den kopplas till en telefon. Klockan stödjer alla appar och tillbehör som varit kompatibla med tidigare Fitbit-klockor.

Fitbit Versa släpps under april månad i år. Klockan släpps i färgerna svart, silver och rosa guld. Vid lanseringen kommer det även finnas ett flertal olika armbandsalternativ att välja bland.

Fitbit meddelade också att de under sommaren kommer uppdatera sin app så den får flera nya funktioner. En funktion som eftertraktats är en dedikerad menskalender och det är något som Fitbit äntligen kommer erbjuda direkt i appen.

Källa: Engadget

Kommentarer
2 svar

Internet-detektiver har grävt fram nya bilder på Airpower, och enligt källor ska nya förseningar inneburit att lanseringen sker först sent i mars.

På måndag får vi veta, men redan nu har Recode en rapport med detaljer om hur Apples nya tv-tjänst ska fungera.

Nästa vecka kan du beställa e-SIM till Apple Watch hos Telia, något som sedan tidigare varit möjligt hos operatörerna Telenor och Tre.

Tack till chrme109 för detta #nyhetstips!

Interna Facebook-appar lagrade användares lösenord i klartext och kunde läsas fritt av anställda. Enligt rapporter ska hundratals miljoner konton påverkats.

Nästa vecka släpper Huawei sitt nya flaggskepp P30 Pro, men redan nu finns bilder på nätet.

Norska NRK avslöjar att Nokia 7 Plus-mobiler har skickat känsliga personuppgifter till en server i Kina. HMD Global erkänner vad som hänt, men säger sig ha åtgärdat det hela med en mjukvaruuppdatering.

Tack till Zeugma för detta #nyhetstips!