Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mate 20 Pro syns på bild – spännande kamera på baksidan

Nu syns Mate 20 Pro på "officiella pressbilder". Telefonen ska presenteras vid ett event i oktober och ser ut att få en ny kamerauppsättning med tre linser och en blixt på baksidan.

Läs också: Huawei lanserar Mate 20 Pro den 16 oktober Den kinesiska tillverkaren Huawei håller säkert som bäst på att förbereda sin presentation av Mate 20-serien. Den 16 oktober är det dags för event i London som vi kommer att närvara på. Den som är nyfiken kan redan nu spana in de bilder som läckt ut via tyska sajten Winfuture. Bilderna sägs vara officiella pressbilder.

Likt Samsung med Galaxy S och Note hade Huawei tidigare en mindre och en större telefon med sina P- och Mate-serier. Så är det inte längre när i stort sett alla tillverkare håller sig till skärmar runt i 6-tum.

Framsidan ser ut att följa standardmallen för mobiler nu för tiden. Kant-till-kant-skärm och en flärp på ovansidan. Flärpen lär husera både högtalare, kamera och sensorer för ansiktsigenkänning. Det finns också en mindre haka i nederkant. Någon fingeravtrycksläsare syns inte till, men enligt förhandsuppgifter sitter den under skärmen på framsidan.

På baksidan blir det lite intressantare. Likt P20 Pro som lanserades i mars i år har Mate 20 tre kameralinser, men de är placerade tillsammans med den kombinerade dubbla LED-blixten i en svart fyrkant. Leicas namn syns på bilderna så återigen har de varit inblande i Huaweis kamerasatsning.

Bilderna visar att Mate 20 Pro kommer med bländarstorlekarna f/1,8 och f/2,4 och brännvidder på 16 och 80 millimeter. Det blir intressant att höra Huaweis presentation av kameranyheterna i London om några veckor.

På insidan av Mate 20-telefonerna sitter Android-världens första systemkrets med en 7 nanometers tillverkningsprocess, Huaweis egna Kirin 980. De vill gärna klå Apple på fingrarna här och har tidigare uttryckt att de tror den här kretsen kan prestera bättre än A12 Bionic. Huawei har klättrat förbi Apple och är nu världens näst största mobiltillverkare efter Samsung.

Läs mer:

Källa: Winfuture

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.