Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ny Apple Pencil får Airpods-teknik

Enligt rykten kommer nya Ipad Pro att få sällskap av en uppdaterad version av Apple Pencil, som lånar parkopplingsteknik från hörlurarna Airpods.

En uppdatering av Ipad Pro är nära förestående, och skulle kunna dyka upp redan den här månaden om vi lyssnar på ryktena. Förutom nya processorer väntas Ipad Pro utrustas med Face ID istället för hemknapp. Enligt 9to5mac kommer nya Ipad Pro däremot inte behöva en skärmflärp.

Däremot får Ipad sällskap av en ny version av Apple Pencil, ritdonet som idag parkopplas via Bluetooth. Så kommer det vara även framöver, men den nya versionen uppges använda samma teknik som hörlurarna Airpods och högtalaren Homepod. Det skulle innebära att pennan känner av när Ipad-enheten är i närheten, och kan ansluta direkt utan att behöva parkopplas via Lightning-kontakten.

Det framgår inte om den nya Apple Pencil också skulle fungera med äldre versioner av Ipad Pro och den vanliga Ipad-modellen från 2018.

Andra uppgifter från analytikern Ming-Chi Kuo gör också gällande att nya Ipad Pro kommer att utrustas med en USB Type-C-anslutning för att kunna anslutas till externa bildskärmar och visa 4K-upplösning.

Läs mer:

Källa: 9to5mac

Kommentarer
12 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.