Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Så här kan nya Ipad Pro-modellerna se ut

Nya renderingar visar upp hur Apples nästa generation av Ipad Pro kan komma att se ut. Apple förväntas visa upp de nya enheterna den 30 oktober.

Nästa vecka den 30 oktober förväntas Apple presentera nya Ipad Pro-modeller vid ett event i New York. Nya 3D-skisser visar upp hur designen kan tänkas se ut baserat på rykten. Mest iögonfallande är kanske de mycket smalare skärmkanterna.

Läs också: Ipad Pro påstås byta ut Lightning-porten mot USB Type-C Nästa generation Ipad Pro sägs få Face ID och därmed tas Hem-knappen bort och kanterna runt om enheten kan bli smalare. Däremot behövs ingen flärp då kameran och sensorerna som behövs för Face ID ryms ändå. Det sägs också att Face ID i 2018-års modeller av Ipad Pro kommer att fungera i både landskaps- och porträttläge, vilket inte gäller för Iphone-modellerna med Face ID.

Apple ryktas släppa två Ipad Pro-modeller, en 12,9 tums-variant där skärmen är lika stor som föregångaren men kanterna blir smalare så dimensionerna ändå minskar. Det kommer också en mindre modell, men där är dimensionerna samma som på föregångaren men skärmstorleken ökar från 10,5 tum till 11 tum.

Det ryktas också att Apple byter ut Lightningporten mot USB Type-C. Det i sin tur gör gällande att nästa generation av Apple Pencil kommer att parkopplas trådlöst istället för via Lightning-porten som idag.

Är du sugen på en ny Ipad Pro och i så fall vilken storlek? Berätta gärna i kommentarerna. Den 30 oktober kl 16 svensk tid drar Apples event igång och då kommer redaktionens Ida Blix rapportera på plats i New York om allt som presenteras.

Källa: 9to5mac

Läs mer

Ny Apple Pencil får Airpods-teknik (nyhet)

Kommentarer
11 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.