Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nästa generation Airpods får Bluetooth-certifiering

Apples trådlösa lurar Airpods har blivit enormt populära. Många är sugna på en uppdaterad modell, och det finns flera tecken på att Apple arbetar på det. Troligen kommer de först nästa år dock.

De trådlösa lurarna Airpods börjar bli en vanlig syn på stan och säljer otroligt bra. Exempelvis var de oktober månads bäst säljande produkt hos den amerikanska kedjan Best Buy enligt 9to5mac. Men Airpods har funnits ett bra tag nu, Apple lanserade dem tillsammans med Iphone 7 och många är sugna på att se vad Apple kan göra till nästa generation. Enligt Mysmartprice har Airpods nyligen fått den obligatoriska Bluetooth SIG-certifieringen och ger oss några ledtrådar till vad vi kan vänta oss.

Läs också: Så ser du batterinivån på dina Airpods i Apple Watch Certifieringen nämner två modeller, A2031 och A2032, och gör det tydligt att Airpods kommer att få Bluetooth 5.0. Det ger inte nödvändigtvis bättre ljud, men däremot bättre räckvidd och batteritid. Andra uppgifter från uppdaterade ansökningar om varumärkesskydd tyder på att de nya lurarna också får hälsofunktioner och här har det ryktats om att Apple jobbar på att mäta puls via sina lurar.

Analytikern Ming-Chi Kuo har också tidigare sagt att Airpods kommer att få en handsfree Siri-funktion. Det pratas också om att lurarna ska få bättre vattentålighet.

Med två höstevent bakom oss verkar det inte troligt att vi får se någon ny Airpods-modell i år, men nästa år borde det vara dags. Kanske kommer också det efterlängtade batterifodralet som kan laddas trådlöst.

Källa: 9to5mac | Mysmartprice

Kommentarer
11 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.