Djay blir prenumerationsbaserad app

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Appen Djay från Algoriddim brukar vara en populär app att använda för att demonstrera de möjligheter som finns med en Ipad. Appen är mycket kraftfull, och har därför alltid kostat lite mer än den genomsnittliga IOS-appen. Nu meddelar utvecklaren att Djay byter till en prenumerationsbaserad betalningsmodell.

Numera är appen gratis att ladda hem, men en prenumeration låser upp de flesta av de mer potenta funktionerna så som tillgång till samplingar och loopar, stöd för MIDI-utrustning och mycket annat. I samband med detta får Djay också en rejäl ansiktslyftning vad gäller utseende, och flera nya funktioner.

Inte ensamma

Det är inte bara Djay som på sistone börjat övergå till en prenumerationsbaserad modell. Omnigroup är en annan profilerad utvecklar som länge erbjudit sina kraftfulla appar till premiumpris på IOS-plattformen, bland annat Omnifocus.

Som ett alternativ erbjuds nu Omnifocus som en nätbaserad prenumerationstjänst., som ger tillgång till appen på Mac, pc och IOS.

Vad föredrar du, betala för en app en gång eller betala löpande och få tillgång till uppdateringar och nya funktioner?

Läs mer:

Kommentarer
6 svar

Höstens Iphone-modeller påstås kunna ladda användarens Airpods, precis som Samsung nyligen visade upp med Galaxy 10-telefonerna.

Apple har släppt IOS 12.2 som mestadels bjuder på buggfixar. Nya ledtrådar i dokumentationen gör det troligt att EKG-funktionen för Apple Watch kommer till Europa med kommande Watch OS 5.2.

Efter år av rykten har Apple nu visat sina planer för strömmande film och tv. Allt utgår från en ny version av företagets tv-app.

Apples mjukvarubutik får en prenumerationstjänst för spel, och namnet blir Apple Arcade. Här finns över 150 spel som kan spelas offline.

En av Apples nya tjänster är ett eget betalkort, som kallas Apple Card.

Apple uppgraderar nyhetstjänsten News till att innehålla fler tidningar i ett bättre och snyggare format, om du bor i USA eller Kanada.