Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Djay blir prenumerationsbaserad app

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Appen Djay från Algoriddim brukar vara en populär app att använda för att demonstrera de möjligheter som finns med en Ipad. Appen är mycket kraftfull, och har därför alltid kostat lite mer än den genomsnittliga IOS-appen. Nu meddelar utvecklaren att Djay byter till en prenumerationsbaserad betalningsmodell.

Numera är appen gratis att ladda hem, men en prenumeration låser upp de flesta av de mer potenta funktionerna så som tillgång till samplingar och loopar, stöd för MIDI-utrustning och mycket annat. I samband med detta får Djay också en rejäl ansiktslyftning vad gäller utseende, och flera nya funktioner.

Inte ensamma

Det är inte bara Djay som på sistone börjat övergå till en prenumerationsbaserad modell. Omnigroup är en annan profilerad utvecklar som länge erbjudit sina kraftfulla appar till premiumpris på IOS-plattformen, bland annat Omnifocus.

Som ett alternativ erbjuds nu Omnifocus som en nätbaserad prenumerationstjänst., som ger tillgång till appen på Mac, pc och IOS.

Vad föredrar du, betala för en app en gång eller betala löpande och få tillgång till uppdateringar och nya funktioner?

Läs mer:

Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.