Galaxy S10 kan komma i tre modeller

Lanseringen av Samsungs nya flaggskepp Galaxy S10 kommer allt närmare, och innan eventet 20 februari har det nu dykt upp en läckt bild.

Nästa månad är det dags för årets första riktigt stora mobilsläpp, nämligen Galaxy S10 från Samsung. Det har tidigare ryktats om att modellen ska komma i tre olika varianter, och denna möjlighet får nu stöd i form av en läckt bild publicerad av Evan Blass på Twitter.

Enligt uppgift ska modellerna bestå av Galaxy S10 och Galaxy S10 Plus, som båda har OLED-skärmar och hål för den framåtriktade kameran istället för skärmflärp. De nya modellerna väntas också vara utrustade med fingeravtrycksläsare under bildskärmen. Tekniken här väntas vara en så kallad "ultrasonic" fingeravtrycksläsare, det vill säga att den studsar ljud mot fingret för att läsa av det istället för de kamerabaserade lösningar som konkurrenter som Huawei och Oneplus för närvarande använder.

Det som skiljer dessa båda modeller är alltså främst storleken. Utöver detta ska de båda kompletteras av Galaxy S10E som verkar bli en billigare version – förmodligen utan flera av de funktioner de dyrare Galaxy S10-modellerna får.

Dessutom ryktas det också som en vikbar telefonmodell, som troligtvis inte blir en del av Galaxy S-familjen. Namn som det ryktats om är Galaxy F eller Galaxy X. 20 februari går Samsung Unpacked-eventet av stapeln i San Francisco. 99:s utsände reporter kommer att vara på plats hos Samsung i London för att följa presentationen live och rapportera.

Källa: Evan Blass på Twitter

Läs mer:

Kommentarer
1 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.