Airpods i svart redo att säljas

Apples uppdaterade version av Airpods kommer att finnas i svart, och massproduceras redan för lansering inom kort enligt källor i Asien.

Den senaste vändan rykten om Apples framgångsrika trådlösa hörlurar Airpods gör gällande att en uppdaterad version nu står inför dörren. Enligt Economic Daily News har kontraktstillverkaren Inventec redan börjat massproducera den nya versionen, som kommer att börja säljas under våren.

Förutom att det nya fodralet får stöd för trådlös laddning ska Airpods också få en ny ytbehandling som gör lurarna mindre hala. Dessutom kommer Airpods nu att kunna köpas i färgen svart. Enligt rapporten kommer de uppdaterade lurarna att kosta lika mycket som dagens modell.

Om den här rapporten stämmer är alltså andra generationens Airpods redo att börja skickas ut till butiker, men än så länge vet vi inte när produkten dyker upp. Apple sägs hålla ett event 25 mars, men det ska enligt uppgift bara handla om tjänster. En möjlighet är såklart också att lurarna inte lanseras i samband med ett event utan bara tillsammans med ett pressmeddelande.

Även den kraftigt försenade laddningsstationen Airpower ska enligt rapporten ha börjat massproduceras, och bör därför också kunna lanseras samtidigt som de nya Airpods.

Läs mer:

Källa: Macrumors | Economic Daily News

Kommentarer
23 svar

Videon visar hur telefonen i uppvikt form visar ett tydligt vertikalt veck i mitten av skärmen, precis som det skvallrades om under MWC.

Apple kan följa upp veckans lanseringar av Ipad och Imac med en ny Ipod Touch idag, enligt källor.

Efter en EU-dom med höga böter börjar Google snart att fråga EU-användare vilken webbläsare och sökmotor de vill använda.

Stadia heter Googles nya speltjänst, där spel strömmas från molnet genom en Chromecast till din tv. Tjänsten kommer i år till USA, Kanada och Europa.

Ica har en alldeles egen röstassistent vid namn Monica som via Google Home kan hjälpa dig med att skapa inköpslistor eller tipsa om vad du ska äta till middag. Så här funkar den.

Google uppges förbereda budget-varianter av Pixel 3 och Pixel 3 XL, med påfallande mycket funktionalitet bibehållen från de dyrare syskonen.