Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google registrerar ny produkt – förmodligen uppdaterad Google Wifi

Google har registrerat en ny produkt hos den amerikanska myndigheten FCC, och det verkar vara en ny version av basstationen Google Wifi som står för dörren.

För två år sedan lanserade Google en egen trådlös basstation under det logiska namnet Google Wifi. Det är en så kallad mesh-router, där flera stycken kan kopplas ihop för att ge bra internettäckning över hela huset. Nu verkar det vara dags för en uppdaterad version att se dagens ljus.

Google har nämligen registrerat en ny produkt hos den amerikanska myndigheten för etermedier, FCC (Federal Communications Commission). Enligt lag måste elektroniska produkter som ska säljas först godkännas av denna myndighet, och det är ofta en första ledtråd av vad som ska lanseras på marknaden.

I det här fallet har produkten det spännande identifikationsnumret A4R-1701AA1, och beskrivs av Google som en "enkretsdator". Det handlar dock om en nyregistrering av en befintlig produkt som tillverkats av japanska Murata Manufacturing, och där beskrivs som en "kommunikationsenhet".

Vad det handlar om är förmodligen en ny version av Google Wifi, eftersom de beskrivna funktionerna är stöd för de trådlösa protokollen 802.11a/b/g/n/ac och Bluetooth 4.2. Bland komponenterna märks också en krets med två antenner av samma slag som vanligtvis finns hos basstationer med dubbla frekvensband.

Den första versionen av Google Wifi lanserades under utvecklarkonferensen Google I/O, så det är mycket möjligt att även en ny version lanseras då. Årets upplaga av Google I/O inleds 7 maj.

Läs mer:

Källa: 9to5 Google

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.