Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
lepra_macintosh
  • Plats Umeå
  • Sysselsättning Mac Mini
  • Registrerad 2005-07-02
  • Senast aktiv 2007-02-14
  • Antal inlägg 287

Foruminlägg

De senaste inläggen lepra_macintosh har skrivit i forumet.

Samsungs fel tycker jag personligen...jag ringde dit och det lät som om de knappt visste vad en mac var...tycker det är sjukt att år 2006 så säljer ett så stort företag som Samsung en mobiltelefon som bara fungerar till en av de 2 stora datakonsollerna. Jag menar, det är inte så att mjukvaran till PC för z150 är så ultra-avancerad, nog borde de ha fått till någon lösning?

Så en Samsungtelefon funkar alltså inte till en Mac? Det verkar ju lite sugigt värre...jag har just köpt en Z150 i tron att alla nya mobiler funkar till både Mac och PC?

Ursprungligen av Micke F:

Korkat att släppa ett spel som så liten användaskara kan köra på sina datorer.

De kanske får bidrag från grafikkorts- och processortillverkare

Jag har heller aldrig reparerat skivbehörigheter...den går som en klocka, och ändå så brukar jag vara väldigt snabb på att uppdatera allt som går att uppdatera...

Jag är inte duktig på terminalen. Men jag skulle vilja att det jag listar i terminalen skrivs ut på en textfil. Jag vet hur man listar innehållet i en mapp (ls *). Men jag vet inte vad man ska skriva för att få det att hamna i en textfil, och jag vet inte var textfilen skulle hamna i så fall?

Hjälp?

Enkel och smidig sida. Bara en sak vad gäller färgvalet...den bruna färgen är fin och det är den blåa färgen också, men de skär sig något oerhört tillsammans. Det känns som att de bruna knapparna hör till någon annan site eller nånting. Gärna lite enhetlighet i färgerna, med olika nyanser av brunt eller blått.

Ok, tack för svaren, och tack för exemplen! Och nej, jag ska inte stjäla bilder Bra länk.

Ok, vi prövar använda fantasin lite, låt säga att den redan är tagen och upplagd.

Om man inte har en specifik fotograf så är det svårt att fråga honom.

Vad får man betala för digitala fotografier? Alltså om man vill köpa en bild av en fotograf digitalt (inte utskrifter och sånt)? Var kan priset hamna? Köper man rättigheterna till bilden då också eller är det dyrare, kan man köpa en kopia bara också? Jag har ingen aning om hur det funkar? Någon som vet?

Det måste väl finnas en orsak till att Canon EOS 350D kamerahus kostar 6990 kr och att Nikon D50 kamerahus kostar 5555 kr (på Cyberphoto). Canon är förra årets entry level systemkamera medan Nikon är årets, men ändå är Canon dyrare. Men i slutändan så är det ju faktiskt objektivet som avgör.

Tack för all hjälp hittills!