Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
iMacAron

iMacAron

Medlem
  • Plats Ludvika
  • Registrerad 2007-07-08
  • Senast aktiv 2011-05-02
  • Antal inlägg 15

Foruminlägg

De senaste inläggen iMacAron har skrivit i forumet.

1

Lägg till en blogg till sidan och gör riktiga inlägg med sånt innehåll som sidan ska bli hittad för. Nu kommer jag inte ihåg om det gick att fixa en automatisk ping i iWeb men jag tror inte det. Däremot så finns det webbplatser där man skriver i adressen manuellt och pingar.

Jag har själv inte testat one, då jag mest hört negativt från dem som använder dem. Jag kikade runt lite och valde Binero, tycker priset är helt ok samtidig som det ingår att man kan ha flera domännamn och databaser utan att betala extra. Bra om man vill ha flera sajter med wordpress på utan att behöva samsas om en databas.

Jag har nyligen uppdaterat till nytt os, men det fungerade bra med bank-id innan det när jag använde Tiger. Det enda som hände var att jag fick en text att jag använde ett OS som dem inte hade stöd för, men det fungerade ändå.

Det är väl bara att bokföra hela kostnaden för appen som en kostnad i företaget, för det är ju trots allt en kostnad.

Låt säga att man köper en app för 49 kr och betalar med ett kort som är anslutet till företagets plusgirokonto. Då kan det se ut så här i bokföringen:

1920 Plusgiro: Kredit 49 kr
5420 Programvaror: Debet 49 kr

Senast redigerat 2011-01-03 14:28

Blir lika för mig så jag antar att det ska vara så. Klickar du på kalendrar u övre vänstra hörnet så kommer du till en meny där du kan välja mellan alla kalendrar, allt på min iPhone och allt på mobile me. Väljer du moblie me så är det kalendern där som du ser och lägger in uppgifter i. Då slipper du se dubletterna som är en blandning av allt på min iphone och allt på mobile me.

Jag hade också problem med 3G till en början. Sen kom jag på att mitt SIM-kort var från slutet av förra årtusendet, med andra ord ett gammalt 2G kort. Var in och fick ett nytt och allt blev bra

Ja, det ska räcka att slå på och av blåtanden om du inte vill ha den på hela tiden.

Har inte hunnit använda Tethring så mycket än, men som det verkar kan man slå på den och låta den vara på. Sen sköter den sig själv när man ansluter eller kopplar ner datorn.

Gjorde en återställning och nu fungerar det )

Nä, den talar inte ens när jag ber om uppdatering. Har ju kört med iPod Nano förut och den har pratat en hel del och talat om när jag är klar. Ska väl testa lite mer, men annars lutar det åt att jag går över till RunKeeper som använder GPS:en istället för sensor i skon.

Blev med iPhone 3G s nyligen (i fredags) och har testat Nike+ som är inbyggt men jag får ingen röstsupport och programmen verkar inte "bry sig". Jag har kört 20 minuters work out och den knallar på och mäter data som den ska, men det finns ingen röst som säger till när minuterna går, när träningen är klar och så vidare.

Självklart har jag kollat inställningarna och testat med både manlig och kvinnlig röst, men båda är stumma. Vad kan vara problemet?

PayPal har en smidig lösning där du kan göra betalnings knappar och lägga upp bredvid produkterna. Dessutom så får du ju då betalt direkt vid beställning så du slipper krångla med postförskott eller fakturor.

Du måste ha ett Premium eller Business account hos paypal för att det ska fungera fullt ut med kort-betalning osv.

http://www.paypal.com

funderar just på vad ett klibbigt inlägg innebär. Ska jag kanske hälla jolt cola i min macbook innan jag skickar iväg det?

asch, jag kommer nog på det.

Max har gratis trådlöst Internet på alla sina restauranger.

http://www.max.se/

Dom har gratis kaffe också...

1