Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
marcushenkel

marcushenkel

Medlem
  • Namn Marcus Henkel
  • Plats Strängnäs
  • Registrerad 2017-11-01
  • Senast aktiv 2017-11-12
  • Antal inlägg 15

Foruminlägg

De senaste inläggen marcushenkel har skrivit i forumet.

Har stött på en sak som jag reagerar på. Sitter på en silver-modell. Den kromade kanten är extremt repkänslig. Har på en dag redan fått små små repor på toppen av telefonen, ska tilläggas att jag har varit väldigt försiktig, sakta lagt den ner, inte dragit den på något bord eller så. Måste uppkommit av t.ex små små korn/damm/skräp man har i byxfickan eller något sånt. Enda sättet jag kan komma på att toppen legat emot något.

Kommer bli intressant att se hur mycket repor det kommer bli med tiden.

Ursprungligen av PaO:

Hur upplevs luren vid filmläge liggande?

Bra, normalt så startar filmer/klipp i nedskalat format så att den inte är ända ut till kanterna(kortsidorna). Dubbelklickar man så att bilden blir till helskärm så är ”flärpen” så pass långt ut på sidan att den inte stör själva filmen/klippet. Men som sagt, det här är vad jag tycker. Vissa kan säkert störa ihjäl sig på den. Funkar hur bra som helst enligt mig!

Nu efter cirka 6 timmars användning så lägger jag knappt märke till "the notch"/flärpen. Dock störde jag mig inte på den när det började komma prototyper av telefonen. Men som sagt, efter en stund så reflekterar man inte över att den är där. Min egen upplevelse.

Har bara hunnit starta den och aktiverat, ställt in FaceID och håller på med uppdatering. So far tycker jag FaceID funkar riktigt smidigt, inte krånglat den korta stund jag testat. Läser av ansiktet snabbt och problemfritt från vinkel nerifrån. Skärmen känns enorm för mig som går från en iPhone 7. Vikten och materialet känns väldigt bra, kvalitékänsla. Ska bli intressant att testa mer i kväll.

Första reaktion: Känns riktigt rejäl, bra vikt i telefonen. Skärmen känns enorm jämfört med iphone 7. FaceID verkar fungera bra från olika vinklar. Riktigt trevlig telefon. Ska bli kul att få testa mera under kvällen!

Ursprungligen av dolla:

Jag beställde från tele2 vid 10:00 och leveransdatum var inom 7 dager men fram tills nu min order är inte ens packat :/

Har du Postnords app kan du registrera ditt mobilnummer så söker den upp paket som är kopplade till ditt nummer. Där fick jag precis upp att Tele2 har registrerat ett paket. Syns inget på Tele2 ännu, men det verkar vara på G nu i alla fall.

Ursprungligen av WiFi:

Vilken stad? JetPak i Hudiksvall är totalt värdelösa när det gäller hemleverans. Håller tummarna för dig!

Strängnäs, telefonen är beställd via Tele2.

Edit*

Nu har paketet ploppat upp på Postnords app som elektronisk bokning från Tele2. Hoppas det hinner fram.

Ursprungligen av spoqit:

Postnord ringde precis. Leverans imorgon mellan 9 och 17. (tele2 kl 0912)

Komiskt, till mig sa de att det är Jetpak som ska köra ut telefonerna.

Efter lite prat med Tele2 så ska telefonerna skickas med Jetpak till dörren och man ska bli kontaktad av dem för att bestämma en tid.

Ursprungligen av olssonm:

Aj då =/ Fick du också ett udda mail om kreditkontroll? Mest nyfiken.

Nåväl, annars bara att hålla tummarna. Spelar väl mindre roll om det är fredag eller måndag egentligen, vill bara slippa ett mail sedan med "Oj, vi räknade fel – nytt preliminärt leveransdatum är 19 december".

Nej, fick en kreditkontroll den 31/10.

Ursprungligen av olssonm:

Ah, lite avundskul blir man ju. Inget har hänt för mig här, beställde 09:04, svart 64gb.

https://cdn-pro.dprcdn.net/files/acc_10044/CBR8Lt

Dock så fick jag ett SMS i morse om att de bad om ursäkt att de hade tagit en kreditkontroll, fastän jag betalade med kort. Någon annan som känner igen detta? Har haft världens otur vid alla iPhone lanseringar (dåligt väder, stöld m.m.) och fått dem 1 dag till 3 veckor försenade, och detta från Apple. Därför testade jag Tele2 denna gång, "streak:en" verkar hålla i sig =D

Jag väntar också, ingen uppdatering här heller.

Ursprungligen av Rieux:

Hur går det för dig? Jag börjar tappa modet.

Ingen uppdatering än. Ja, risken är nog att den inte kommer fram på fredag. Beror helt på om de skickar den nu på morgonen och om det är expressfrakt.

Ursprungligen av Rieux:

Det låter betryggande!

Jag känner mig otroligt barnslig som uppdaterar orderstatusen på Tele2 hela dagarna. Hur går det för er andra som beställt via Tele2?

Haha, förstår dig. Jag är likadan. Min order blev lagd runt 12-tiden på fredagen. Enligt Tele2 var silver 64gb-modellen tillgänglig ett bra tag. Så jag tog en sån och fick 7 dagars leveranstid. Väntar också på att få en uppdatering om att den blir packad och skickad ikväll.

Ursprungligen av Rieux:

Min order är ännu inte packad/skickad från Tele2. Jag undrar om de verkligen hinner leverera till fredag.

Förra året fick jag sms om att min iPhone 7 var skickad kl 00:20 på natten till torsdag, den kom fram på fredagen. Så de kan vara sena med uppdatering.

Ursprungligen av Rieux:

Grattis! Min Tele2-order är oförändrad...

Gick tillbaka och kollade när min iPhone 7 skickades när jag förbokade den förra året. Då skickade Tele2 den under onsdagen, vilket de borde göra med våra iPhone 10 om du hann få en med leverans på 7 dagar.

Min iPhone 10 har inte heller skickats än, men tror det kommer uppdateras under dagen till ”packad och redo att skickas”. Sen har jag alltid fått min förhandsbokning på releasedagen med Tele2.