Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Ggabbe

Ggabbe

Medlem
  • Namn Gábor Szász
  • Registrerad 2018-08-06
  • Senast aktiv 2019-07-25
  • Antal inlägg 67

Foruminlägg

De senaste inläggen Ggabbe har skrivit i forumet.

Ursprungligen av timofej:

Nu har jag testat och det fungerar inte för mig. Jag antar att förklaringen är att "stör ej" funktionen stängs av efter jag vaknat. På samma sätt som att den sätts på innan jag lägger mig. Jag vill ha lugna stunder både innan jag går och lägger mig och den första tiden efter jag vaknat.

Alltså passar jag inte i Apples majoritet här heller.

Stör ej funktionen behöver inte vara på. Så här ser det ut hos mig:

Testade funktionen och det funkade utan Väder appen:) Jag har SMHI appen installerat för väder. Håller med tidigare skribenter om att det vore roligt att låsskärmen skulle vara mer "personlig".

Skulle även vilja lägga till att 99.se känns seriöst i sina tester och upplever inte alls att redaktionen är "färgad" på något sätt. Så tummen upp för er även om ni inte kan göra en test på det jag önskat:)

Ursprungligen av Json_81:

Finns ganska gott om sådana tester om du googlar lite.

Fast nu ville jag ändå ställa frågan till redaktionen, trots alla tester där ute.

Hej redaktionen!

Skulle det kunna vara möjligt med en fördjupad test att se vilka faktiska skillnader finns mellan exempelvis Iphone X och Iphone Xs och Iphone Xs Max? .

Har Face ID blivit "snabbare" på Iphone Xs och Xs Max gentemot Iphone X? Har kameran i Xs och Xs Max blivit mycket bättre än i Iphone X? Hoppas ni förstår min poäng. What´s the difference?

Är absolut inte ute efter att ställa kvalité mot pris ( jag tycker för egen del att nya modellerna kostar alldeles för mycket, men det vill jag inte gå in på och diskutera) utan jag är faktiskt nyfiken på hur mycket bättre har de nya modellerna Iphone Xs Iphone Xs Max blivit mot Iphone X?

Ursprungligen av pmarriott:

Jag vet inte, jag. Frugans Sony-telefoner hon hade på sitt förra jobb var uteslutande dåliga på gränsen till oanvändbara. Om de hade varit mina hade jag reklamerat dem som "unfit for purpose".

Jo, så kan det vara. Precis som vissa tycker att deras Iphone strular otroligt mycket. Men som sagt ska det va Android så blir det Sony. Hoppas dock att jag inte behöver byta, men som sagt allt beror på priset.

Ursprungligen av johnh3:

Det är turbulent i hela mobilindustrin. Apple är skakade, Samsung är även dem oroliga. Inte så att de försvinner på något sätt men högpris strategin kanske inte funkar som tänkt.

Sony har varit i stort sett uträknande. Men kanske de har sett ljuset i tunneln? Det verkar som om Xperia XZ3 säljer hyfsat:
https://mobilanyheter.net/2018/11/19/xperia-x...

Det är en bra mobil. Men jag tror inte det är orsaken till att den säljer. När alla andra "mainstreammärken" lanserade flaggskepp kring 10.000 kr så satt Sony ett lanseringspris på måttliga 7.900 kr.
Inte för att det är billigt men ändå..
Jag tror det möjligen har gett lite självförtroende åt Sony så de ser att det finns hopp inom det mobila om man gör saker på rätt sätt.

Sony är det enda tillverkaren inom Android jag skulle gå tillbaka till om nu Apple fortsätter med de höga priserna på Iphone. Sony är duktiga på att uppdatera sina telefoner längre tid och de är snabba med uppdateringarna med. Och enligt testerna jag läst så är Sony XZ3 definitivt med i matchen igen.

Tackar! Missade helt.

Kommer NETONNET köra Black Friday kampanj? Det framgår inte tydligt någonstans. Eller missar jag något?

10/10 ren tur denna gång?

Ursprungligen av jonasn:

Jag sitter med en iPhone XS och en 7 Plus sida vid sida och försöker se någon skillnad på skärmarna men hur jag än bär mig åt ser de likadana ut för mig.

Eller ja, färgtemperatur, ljusstyrka och kontrast skiljer sig åt, men skärpemässigt ser jag ingen skillnad. Ibland kan jag fokusera på något hörn och tycka mig se någon skillnad men kommer strax på att det bara är det större kontrastomfånget i kombination med min vilja att se en skillnad som gör att XS ser bättre ut.

Du gjorde mitt val av nästa telefon enklare. Precis det!

Det är bara att erkänna att jag hade fel och det kanske syns en väldigt tydlig skillnad mot LCD. Men som sagt inget jag märkte med blött öga när jag jämförde telefonerna. Tja, det måste bli en Iphone med OLED skärm nästa gång!

Kan inte öppna bilden. Måste skaffa en IPhone XS Max?

"En avgörande faktor här är ju faktiskt de egna ögonen och hur bra de fungerar. Siffror och teknikaliteter i all ära men till sist och syvende så är det ögonen som bestämmer vad som är bra eller tillräckligt bra".

Håller fullständigt med! Inte för att vara taskig eller klanka ner på nyare modeller men det där med OLED skärm på en mobiltelefon, det blir bara en köpargument, men inget mer. När jag jämför i butik eller privat en X skärm och en Iphone 6s eller 7 eller 8 exempelvis så märker jag ingen skillnad. Så det är inte riktigt så att en OLED skärm ger en WOW känsla och du märker en riktig tydlig skillnad mot LCD skärmen.

Nä jag skulle nog rekommendera att du slår till på en XR istället för en Iphone X.

Nu när telefonerna börjar kosta ca. 10 000 vid lansering borde det inte vara bra med privatleasing för den som kör kontantkort? Eller abonnemang då, men att det blir ändå fördelaktigt för konsumenter?