Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
CutePatrix

CutePatrix

Medlem
  • Sysselsättning Jobbar som brygga mellan Mac och PC, vi systemutvecklar applikationer som arbetar via internet.
  • Registrerad 2002-06-01
  • Senast aktiv 2008-07-21
  • Antal inlägg 115

Foruminlägg

De senaste inläggen CutePatrix har skrivit i forumet.

Läste på Adobes hemsida att suppporten för "Digital Rebell" (350D) kommer i början av Maj i sin plug Camera Raw

Min PB fick samma problem förra veckan, en minnes plats försvann spårlöst. Ringde applesupporten, gjorde de tester som dom ville, för att sedan lämna in burken på DS i Norrköping. Den lämnades in i måndags och var klar för hämtning typ 45 minuter innan stängingsdags igår fredag.

Bemötandet på Applesupporten var bra.
DS i Norrköping gjorde ett snabbt och bra jobb med mycket trevligt bemötande.

Inte för att jag är nöjd med att min dator kunde gå sönder på det sättet, men jag är nöjd med servicen jag fick från Apple och DS.

Så nu är jag en lycklig skit som kan jobba på som vanligt igen

Det finns alltså ingen som vet något om mitt problem?

Hur jag än vrider och vänder på problemet kan jag inte få Filemaker Pro 7 att skriva ut bilder så dom blir okej. Det ser ut som om dom har 72 dpi upplösning, trots att den inlagda bilden har desto mer. Har även provat med vektor grafik, i ai och eps format utan att lyckas.

Jag har sökt på Filemakers hemsida utan resultat, så jag undrar om det är jag som missar något vitalt vid utskrifterna.

Så, är det någon som har en idé om vad det är för fel?

Jag fick min 350D idag , inte missnöjd alls. Byter från en Minolta A2:a. Skillnaden är störr än vad jag kunde företställa mig.

Köpte den på Scandinavian Photo för 8 795 kr med Ef-S 18-55 objektiv (paket)

Jag är tyvärr ingen klippa på Flash.
Ett jobb som jag gör nu är en VR-plåtning. Dessa bilder skall in i Flash. Jag trodde i min enfald att det bara var att infoga en QuickTime VR film i Flash, så skulle det funka sedan. Men inte vad jag kan se. Är jag hänvisad till att bygga en egen "player" i Flash för att få det att funka?

Senast redigerat 2005-03-31 10:14
Ursprungligen av CUBEIS:

Okey hur skall man tolka det

Är du så salig av det första intrycket av din nya burk att du slår lock för öronen och gillar att se på tv i största allmänhet dvs.. hela dagen lång

He he, saligt nöjd är rätta ordet. Vad jag menar är att när jag har vanlig lyssningnivå på TVn (utan att datorn är på) så räcker detta för att helt överrösta datorn när den är på. Jag bor trångt så mitt datorrum samsas med TV rummet.

Ursprungligen av Tommy Lyxell:

Härligt att höra att någon är nöjd. Vi presumtiva köpare behöver veta att det finns nöjda köpare också, annars får man intrycket att hela iMac G5-serien är kass. Nu finns det lite hopp i alla fall. Men en liten följdfråga, är den en 17 eller 20 tummare?

Det är en 17" 1.6 Ghz med 768 Mb ram

Jag är fortfarande nöjd

När jag har morgon nyheterna igång så pass högt så jag hör vad dom säger, då drunknar ljudet från datorn i TV ljudet

Jag har min nya iMac G5:a framför mig nu och kört ett par dagar. Helnöjd Visst låter den lite, allrahelst om man jämför med min Cube (!). Men jag upplever inte ljudet som "moppe" ljud. Fläkten till grafikkortet hoppar igång titt som tätt men jag tycker iaf att ljudnivån är väldigt låg för en apparat som har fläktar.

Helnöjd är jag

Kan du inte köra VPC i shared networking, då tar den kommer den använda sig av Mac:ens inställningar? Då torde det fungera...

Juhupp, då sitter man med en VPC 6.1 med WIN 2000 Service pack 4, som roar sig med att starta om, detta efter att jag laddat hem o installerat de sista patcharna från Microsoft... Nu har man en eftermiddag att installera om hela rasket

Så se upp ni andra VPC användare ...

Ursprungligen av Richard Rönnbäck:

AppleScript på Mac, Visual Basic (eller vilket COM-språk) som helst på WIndows eller JavaScript för cross-plattformlösningar. Men för just databaslösningar är JavaScript oftast omöjligt, eftersom möjligheterna att knyta samman olika program är mycket små med JavaScript

Det finns också Freeware-lösningar baserade på Applescript, som kan hjälpa en att komma igång, men vad man ska välja beror på hur materialet är strukturerat och vad man vill uppnå i t.ex. layoutväg

Själv sitter jag med LinkUp och är i behov av en mer skräddarsydd lösning, så Freeware-lösningarna du nämner, var kan jag hitta dom?

Jag har fått precis samma fel när jag skulle installera Mac OS 9.1 på en iBook G3 500 MZ... Tryckte i Mac OS X 10.3.5 istället o då funkade det. Sedan installerade jag en Amerikansk version av 9.2.2, då var det inga problem. Skumt...

Jag är inget vidare på javasript.
Har lixom sökt på nätet och tittat i mina böcker utan framgång.

Det jag vill göra är en kolla formulär funktion, där det redan finns en text, i detta fall "Förnamn". Det går alltså ut på att jag vill kolla ifall texten ändrats i formulärfältet.

Kolla på http://www.sportsactive.se/pop1.html

Där kan man se vad jag skall änvända det till

Ursprungligen av DimeR:

kållade på wiki.gudinna.com/46 där finns det kartor på wlanet i norrköpings innerstad. bara så ni vet.
Enligt en kompis så finns det 2 noder som täcker Skaferiet på drottninggatan, Har inte vart där med en wifi kompatibel enhet än. men det kommer

Ang tiden så satsar jag på onsdagen den 29 september på VÄrldens bar.
kom när ni känner för det. jag kommer nog vara där från halv 5 tiden.

Skrik om ni kommer. så man kan plocka ett bord där vi får plats. kommer bara jag o tai så e d juhe grönt. Men man hoppas juhe på att iaf minst sex stycken skall vissa sina vackra anleten.

Jag kommer i sånt fall vid 20.00... Tåget kommer in till stationen kl 19.36