Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
The Introvert

The Introvert

Medlem
  • Plats Uppsala
  • Sysselsättning Hobbymusiker och amatörretuscherare, arbetar med att hjälpa verksamheter att utnyttja Lean-principer i sin produktutveckling (främst mjukvara). Huvudsakligen PC-användare, men kör också en del Mac.
  • Registrerad 2005-01-27
  • Senast aktiv 2012-04-21
  • Antal inlägg 849

Foruminlägg

De senaste inläggen The Introvert har skrivit i forumet.

Jätterolig överraskning i postlådan, och ett gott skäl att titta in här! Har inte varit in sedan 99musik flyttade, men nu ska jag börja hålla mig ajour med Apples värld igen Kul!

Evernote är mitt val, mycket trevligt program för att få ned listor, anteckningar, bilder etc. och tagga dem. Synkar med en central db och jag använder det på iPod Touch + tre datorer.

Jag skulle säga att det spelar mindre roll om du inte arbetar väldigt mycket med layout och designar specialsaker till din broschyr.

Jag använder själv i större utsträckning enklare program, och ordbehandling för att sätta den typ av produkt du beskriver, för att arbetsflödet är enklare, och för att fler har tillgång till dessa verktyg i min omgivning och kan labba med dem. Jag är dock på Windows, så jag ska inte nämna verktygsnamn här, men du kan nog gissa...

Om du inte gör specialsaker, utan vill ha text i flöde med någon bild här och där, så använd ett enkelt verktyg som du är bekväm med, resultatet behöver inte bli sämre för det.

Jag har haft det problemet, och kunde till slut härleda det till en USB-mus som orsakade att Minin hängde sig precis innan den bootar. Antar att den dränerade för mycket ström ur bussen eller liknande, men det kändes minst sagt instabilt.

Ursprungligen av planB:

Vem behöver den?

Kreativa människor. Tydligen inte du.

energy XT energyXT: kanske är något? Bra recensioner i senaste SoS och de kör kampanj på den just nu. Enkel installation och multi-plattform.

Jag använder en laptop med 8,9" touchskärm i mitt arbete och tycker tyvärr att Macarna är för klumpiga i det fallet, så det här passar mig utmärkt - jag tror därför definitivt på en marknad för detta

Håller med Maxwell om en sak: Jag använder den antingen som tablet eller laptop, man vill ogärna kombinera.

Vi som hade, och använde, en Newton en gång i tiden (och det är rätt många) fattar grejen

Främst ser jag det som en optimal läsare, som också kan användas för att rita, skissa, föra pennanteckningar - och jacka i ett tangentbord för att skriva längre stycken. Can't wait

Min första sensor dog efter ca ett år och tre månader. Jag orkade aldrig stänga av/på den. När jag gick till Macoteket hade de fått in enstaka exemplar som hade dött tidigare, och om det var inom ett år bytte de ut den kostnadsfritt. Jag fick alltså betala för en ny

Det snabbaste sättet att få respons kanske är att skapa en ny tråd om detta, utan att söka efter någon gammal?

Som jag svarade dig i PM, så har jag aldrig saknat genomsiktssökare, beroende på att jag tycker det är opraktiskt på pocketkameror. Jag föredrar att komponera med skärmen, och den är riktigt bra för det!

Du kan som sagt dessutom köpa till en genomssiktssökare till LX3 som fästes i blixtskon. Skriver det här också för framtida trådsökare

Hej!
Jag stod i samma val för ett tag sedan, och valde LX3.

Varför?

+ Kompakt, även om det utstickande objektivet gör att den inte går ned i vilken ficka som helst
+ Otroligt ljuskänslig optik = väldigt bra bilder inomhus
+ Jag gillar verkligen möjligheten till rejäl vidvinkel. Man får dock tänka på att man inte kan zooma särskilt mycket alls.

Jag ville ha en kamera som skulle ta grymma inomhusbilder, ha rejäl vidvinkel och få mig att tänka annorlunda som fotograf jämfört med mina övriga kameror, och det lyckades med råge. Jag uppfattar LX3 som lättjobbad, med stora möjligheter, och jag tycker resultaten blir riktigt bra. Jag gillar den skarpt

+ Inbyggda blixten är också bra för formatet, och med en blixtsko finns förstås än fler möjligheter.

Om du har mer specifika funderingar, fråga på så ska jag försöka besvara efter bästa förmåga!

+1 här

Tack för länken, Jeppe_E: Läsvärt.