Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
509blkl

509blkl

Medlem
  • Sysselsättning hmmm
  • Registrerad 2003-05-16
  • Senast aktiv 2009-07-06
  • Antal inlägg 164

Foruminlägg

De senaste inläggen 509blkl har skrivit i forumet.

ja det e ju det som e skumt den har funkar felfritt ganska länge efter badet. det går inte att göra en omstart när skylten visar sig, kan inte trycka på nåt.

15gbn är ganska gammal nu köpte den i usa när den var flong ny där va kan det vara 2år sen eller nåt sånt... den har aldrig krånglat innan och batteriet håller fortfarande bra standard. minin är rätt ny men jag skall kanske tillägga att den har tagit ett ganska långt cola bad och överlevt men det kanske är det som spökar nu.

jag tror inte att det är låg kvalitet på ipods men man kan nog få den uppfattningen om man läser för mycket på forum.....

Problem 1:
min 15GB ipod har plötsligt börjat uppföra sig lite udda, om jag inte har använt den på ett tag så försvinner alla låtar på den....ingen finns kvar. om jag kopplar in den till datorn så kommer ett animerat förstoringsglas och en bar som visar att den utför en process av något slag som tar väldigt lång tid. sen är alla låtar där....ett tag sen börjar det om.

Problem 2:
min tjej har en mini som även den har börjat uppföra sig konstigt. Helt utan anledning börjar den visa "okej att koppla ifrån"-symbolen. då detta sker kan man inte göra någonting bara att vänta ut batteritiden sen får man ladda den koppla ur den och den funkar i cirka 5 minuter och sedan börjar det om.

vore väldigt tacksam om någon kunde ge lite förslag till hur jag kan reda upp det här. tack på förhand

den är väl felkonfigurerad....du måste skriva in de uppgifter (IP, gateway dns osv...) som du fått av din internetleverantör i airporten via "airport admin utility" (vet inte vad den heter på svenska)

hans blogg är väl relativt känd

Detta hände mig förra veckan med samma skrivare via airporten fast jag kör en PB. Tror det är airporten som spökar...datorn tappar kopplingen till skrivaren.

ip4000 vet jag inte men ip5000 har fenomenalt bra fotoutskrifter, vet inte hur stor skillnaden kan va

ska finnas en flik som heter "open with" och så får man välja "change all" för att alla pdfer skall öppnas med det programmet man väljer

markera filen och välj info (kringla + i) och väj det program som skall öppna den typen av filer...

tack...det var som tusan...kanske man borde vetat...

6 minuter...det här forumet är ju så grymt...

Jag sitter för närvarande med min D-uppsats och plöjer igenom artiklar i pdf format. Det finns ju en funktion i preview för att markera text i pdfer i form av att sätta ut ovala ringar. Detta fungerar hur bra som helst om man vill markera ett enstaka ord men om man vill markera ett längre stycke är det katastrof. Finns det något sätt eller program för att tex gulmarkera texten så som man kan göra i word? Någon som känner till något motsvarande vad jag är ute efter?

tack på förhand...

det sa jag också men man kan inte vänta hur länge som helst

Jag har precis fått min powerbook...vägde mellan 12 och 15 tum. Valet föll på 15" med bättre grafikkort. Jag är hur nöjd som helst. 12 tummaren är smidigt i formatet men skärmytan är i minsta laget. Jag trodde att datorn skulle kännas större än vad den gör. Skulle jag ha valt 12" skulle det ha varit pga batteritiden... efter ett par dagar kan jag säga att jag definitivt gjorde rätt som valde 15"

vad gäller spanskan så finns ju iLingo....jag vet ju inte hur bra du är på spanska men om man e kass som jag så är det ett smidigt verktyg att ha i poden...
http://www.talkingpanda.com/ilingo.php

ehh funkar för mig med bara httpmail pluginnen till mail