Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
whoami

whoami

Medlem
  • Registrerad 2004-02-04
  • Senast aktiv 2010-01-08
  • Antal inlägg 905

Foruminlägg

De senaste inläggen whoami har skrivit i forumet.

Undrar om även denna tjänst blir lika pinsamt långsam som .Mac för oss i Europa?

Tror inte den kommer att sjunka under 2000 under överskådlig tid faktiskt. Speciellt inte 16GB varianten som fyller de flesta behov. Många behöver inte 3G och vill inte binda sig med något abb.

5000 som det ryktas att den nya kommer att kosta rent är inte aktuellt för många.

Och den lär inte bli lika "billig" som den förra, för jag tror inte man kommer att kunna köpa en låst iPhone över disk utan att teckna abonnemang. Kanske börjar de sälja olåsta iPhones för låt säga 1000$? Så hade jag gjort om jag vore dem.

Att inte iPhone finns i Japan beror på att de inte har GSM utan enbart 3G!

HSDPA (3G) rullar i 3,6Mbit (och hos vissa operatörer i 7,2Mbit), det vill säga lika fort som många bredbandsuppkopplingar. Det är utbyggt och fungerar på många platser även utanför tätort. Både WiMax och 4G är enbart pappersprodukter som finns tidigast 2010 hos oss.

Allt kommer att ha CPU och internetuppkoppling om tio år. Nä men seriöst, vilket fynd de gjorde. Nästan lika bra deal som när Steve köpte Pixar. Eller när MS köpte DOS.

Den kommer i Juni med Montevina och Quad Core processor.

Jag hade samma problem med min PB G4 efter att jag fått ett nytt batteri från Apple via deras utbytes program. Det såg bra ut och verkade vara fullt men det uppförde sig precis som beskrivet ovan. Ringde Apple och fick ett nytt, problemet löst. Lycka till.

Jag tror att målgruppen blir lite annorlunda och produkten kommer att riktas som vardagsrumsdator. Gissar på en korsning mellan TV och MacBook Air. Det vill säga en iPod hårddisk och ingen firewire eller optisk enhet, bara USB och WiFi. Troligen med TV mjukvara som möjliggör hyra film via iTMS, och Safari inbyggt i Front Row. Det vore coolt om Apple tog fram möjlighet att fjärrstyra burken via iPhone och iPod touch.

Ursprungligen av acke:

När det kommer till chattprogram i iPhone. Alla vill ha det, det finns på andra telefoner. Kommer inte Apple att släppa det så kommer garanterat det stå folk i kö för att göra detta. Därför tror jag att Apple kommer att släppa en version av iChat till iPhone. Om det ändå ska släppas så lika bra att vi gör det snyggt, tänker nog Apple.

Och då kanske vi även får se iChat till Windows, vilket vore ytterst välkommet anser jag. Speciellt om det kom bundlat med iTunes.

Man tappar fokus på det du vill förmedla på grund av allt rörligt som distraherar. Vad är det jag vill ha fram? Det är frågan du ska ställa dig. Ser i övrigt bra ut, men som sagt.

Mac mini försvinner och ersätts med Mac nano som blir en stor iPod Touch. Den kommer att kunna dockas i en Apple skärm. Det hela blir möjligt i och med Intel Diamondville, se länk. http://pc.feber.se/art/41852/intel_visar_upp_diamondville/ Vad får jag om jag vinner?

Eller så laddar du hem NeoOffice gratis.

I vilket fall så är det fel

Är det full på hårddisken? Kanske kan det bero på det, i ditt ställe hade jag testat Onyx. Om inte det hjälper så DiscWarrior. Men börja med onyx det är gratis.

Ursprungligen av Simon Templar:

Apple lär fortsätta leverera matta skärmar även i framtiden.

Och glansiga TN paneler.