Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Lé Contemplator
  • Registrerad 2006-03-31
  • Senast aktiv 2011-12-10
  • Antal inlägg 101

Foruminlägg

De senaste inläggen Lé Contemplator har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Goflorp:

Radera nätverket och lägg sedan till det på nytt.

Har gjort det, men hjälper ej. Har även raderat det i nyckelhanteraren och lagt till på nytt. Det är som att varningen kommer upp och sedan 1 sekund senare ansluter den till nätverket, men varningen ligger kvar. Väldigt störande.

Edit: löstes genom hard reset av airport express

Senast redigerat 2010-11-14 21:15

Sedan installation av 10.6.5 kommer varje gång datorn startas en varning från airport om att mitt primära nätverk inte kan hittas. Fast att den är ansluten till nätverket. Någon som har fix?

Om du fortfarande letar kolla in remoteless, de kommer troligtvis lägga in kontroller för airfoil snart. Just nu endast i beta till mac.

Okej. Tack fö svar. Vad skulle du räkna gränsen för tung belastning. Surf/photo shop/ spel? Det jag är mest störd av är högt fläktljud. Hur agerar fläkten?

Är väldigt inne på att beställa en Macbook pro 15" hi-res, 2,4 i5, 500 gb 7200 rpm. Vad säger ni om de valen, är de rimliga i mån av pris/prestanda? Läste högre upp i tråden att 15" i5 skulle låta mycket och bli varma. Vad tycker ni som fått hem era datorer, stämmer det?

Stämmer det att "embeded video" i safari går att spela i litet fönster, som en del av hemsidan, för att sedan förstora den till helskärm om man klickan i videon ? Så som Gizmodo har rapporterat.

Hej!

Jag letar efter ett program som kan mäta textlängd och likheter i stora mängder text. Det hela är i forskningssyfte, jag ska alltså inte försöka komma förbi urkunds system, så diverse "fusk-kommentarer" undanbedes.

Iband har jag haft den ur i flera dagar. Eller som idag drog jag ur den igår kväll och satte på datorn ungefär vid 12 och den vaknade till där den var senast.

Jag har märkt att det oftare händer om jag stänger ihop datorn innan jag sätter i strömsladden igen, och om sladden åker ur när datorn är ihopfälld. Men det brukar inte hjälpa om sladden är ur bara några sekunder, utan det är mer som slumpmässigt bettende.

Ursprungligen av =JoNaZ=:

den går väll ner i hibernation när batteriet är slut... det räcker för o hålla den vid liv en stund innan den heldör

Fast batteriet har inte varit i snart 2 år.

Ursprungligen av bedrockstudios:

Det den gör är väl helt enkelt att spara ner allt från RAM-minnet till hårddisken innan den slocknar.

Finns det någon möjlighet att ställa in hur ofta den ska spara ner på hårddisken? Och varför fungerar det bara ibland?

Min macbook har ingen kontakt med batteriet, så kör helt utan batteri. Ändå så vaknar datorn upp precis där jag var utan att behöva starta upp mac os x igen, ibland. Alltså när jag råkat ha loss magsafe-kontakten. Reservbatteri? Och går det att få den att göra så alltid? Nu kanske det händer 1 gång av 10.

Hittade en video för den som vill se

YouTube - Nuova animazione su iPhone OS 4 beta 2

Känns som om det kommer bli en lyckad uppdatering 4.0.

Hade varit kul med en beskrivning av multi-task förändringen.

Ja,det är klart. Men användarvänligheten blir då inte riktigt densamma.

Ok. Tack för snabbt svar. Tycker fortfarande det är ett steg föe mycket att behöva fysiskt vända hela telefonen för att kunna multi-taska då jag nästan uteslutande använder landskapsläget. Men det är ju bara att som sagt hoppas att det kommer. Något måste ju finnas kvar att förbättra.

Finns det bilder/info om hur multitasking fungerar i landscape mode. Alla videor är ju i porträtt-läge. Och funkar hemskärmen och fler program i "landscape mode" än idag. Likt ipads 3.2 uppdatering?