Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
defuncta

defuncta

Medlem
  • Registrerad 2006-07-30
  • Senast aktiv 2012-08-21
  • Antal inlägg 28

Foruminlägg

De senaste inläggen defuncta har skrivit i forumet.

Nej det var inte svårt bara lite pilligt, allt sitter fast med skruv så det är inget klistrande... Jag gick efter guide från fixit.com vilket var mycket tydlig. Jag tycker lätt att det var värt 46 kr + lite av min egna tid

Nytt dockuttag menade jag då högtalare å mic också sitter på det kretskortet..

Jag beställde ny laddkontakt på ebay för 46 kr och bytte ut den. Nu funkar allt perfekt

Tror att jag hittat boven i dramat :)... Jag återställde iphonen för ett tag sen och nu står de synkroniserar 238 av 750 bilder men den har tuggat länge på 238 nu. Kan man inte avbryta det?

Tack för tipset men jag tänkte mig ett internt batteri...

Min iphone 4S måste jag ladda varje dag och använder mobilen sporadiskt under dagen till å från på jobbet. Jag har sänkt skärmljuset samt stängt av platstjänster för att spara batteri. Är det normalt att jag ska behöva ladda den varje dag? Har uppdaterat till 5.1 men märker ingen skillnad på batteriförbrukningen. Finns det att köpa iphone 4S batteri med högre kapacitet?

Med vänlig hälsning, defuncta

Min mamma fick för sig att hon ville få ut simkortet på sin iphone 3gs (min gamla). Teknisk som hon är så tog hon en kniv i kökslådan och försökte öppna mobilen genom att bända lite.. Nu funkar inte högtalaren men allt annat. Alltså den stora högtalaren inte samtalshögtalaren. Vad ska jag göra nu, är det värt att lämna in den eller blir de svårt att byta högtalere själv? (har bytt glas på den förut)..

Vad tror ni?

Med vänlig hälsning, Defuncta

Fungerar inte för mig heller :(, när jag klickar på iconen på mobilen så får jag bara fram en vit ruta. Sen försökte jag aktivera vpn men då var det anslutnings fel... Hur ska jag göra?

När jag skärmspeglat bilden med min apple tv och spelar spel så hackar väldigt många spel. Är det för att 4S inte orkar med eller handlar det om något annat?

Har ni andra också märkt att spelen hackar på tvn?

Med vänlig hälsning, defuncta

Någon får gärna använda min om de har lust

http://db.tt/AjjSXfE

Hej
Alla säger att ipad´s skärm ska vara så bra och skarp. Men låter inte dessa specifikationer nästan som en bra netbook på 10"?

Skärmen är på 9,7" och har en upplösning på 1024x768 med 132ppi.

Den nya iphone skärmen måste ju vara 10 ggr tydligare och snyggare eller har jag fel där?`

3,5" på 960x640 med 326 ppi

Jag undrar alltså är iphone 4 skärmen mycket bättre än ipad´s och isf varför fick ipad så kass skärm?

mvh defuncta

Detta låter inte bra.... Har fläktarna på 6000 rpm och tempen på cpu är 85 grader när jag inte ens använder den... Något måste fan vara helt fel!

Min dator hänger sig ibland macbook pro 13" den vassare. Men jag tror det är att min dator blir för varm. När jag surfar ligger den på stadiga 80-85 grader, detta är väl inte normalt? Har bara haft pc innan och då är det ju farligt hög temp.

Ringde till ett service center och påpekade min situation, då jag sa att den ligger på runt 85 när jag surfar sa han så här till mig: "Är det mycket menar du?" då sa jag jag tror de då sa han "ja jag vet inte hur varma dom brukar bli" men sen kom vi överens om att jag ska lämna in den så de får titta på den.

Det måste vara något fel på min macbook pro alltså, för när jag är inne i Adobe Lightroom och fixar lite bilder blir den bra seg och cpu tempen stiger till runt 80 GRADER!!! Har då ett program som jag styr fläktarna och sätter alla fläktar till max vilket är 6200 rpm och då sjunker tempen till ca 70 grader men datorn går fortfarande ganska segt.

Ringde till Apple och de sa att det är ganska krävande program LR, men va fan har man lagt ner ca 17k för en dator och förlängt garantin med apple care ska dom väl bry sig lite. De tyckte typ att så längen jag kan använda datorn behöver de inte titta på den.

Vad säger ni andra? Visst måste något vara väldigt fel eller hur fungerar era macbook pro?

OT; Sen undrar jag om en Macbook pro 2,5ghz o 4gb i ram, klarar av 21 mpix bilder från en 5d mark II i Lightroom utan att lagga ihop helt...

MVH defuncta

Såg att jag bara hade 4 gb ledigt på os disken, kan detta påverka?