Sony visar upp ny telefon nästa vecka

Nästa vecka kommer Sony visa upp sin nya Android-telefon på Mobile World Congress och i dag släppte de en kryptiskt video för telefonen.

Den 26 februari kommer Sony visa upp sin nya telefon under Mobile World Congress nere i Barcelona där Amanda och Ida kommer vara på plats för att få sig en första glimt av telefonen. Tidigare läckor antyder att den nya telefonen kommer bli ett rejält kraftpaket. Det är dock oklart hur Sony kommer göra Xperia spännande igen och hur de kommer bryta sin numera rätt uttjatade design. Natten till i dag gav de oss en första inblick i vad de vill uppnå genom sin första förhandstitt för telefonen.

Tyvärr, och inte helt oväntat, visar Sony inte upp telefonen i klippet utan istället visar de en hand samt ett gäng krusningar.

Det är för mig oklart vad dessa krusningar kommer innebära för den färdiga produkten, kanske blir det några spännande kurvor eller något med haptisk feedback. Hur som helst känner jag att Sony måste göra något ganska speciellt för att bli en stark spelare på mobilmarknaden igen.

Vad tror ni denna video försöker förmedla?

Källa: Twitter

Kommentarer
17 svar

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.

UE har uppdaterat sin Boom-serie med portabla Bluetooth-högtalare. De nya modellerna är vattentäta och har fått flera nya finesser.

Tillsammans med IOS 12 släppte Apple också Watch OS 5 till världen. Vi går igenom nyheterna som väntar dig.