Sony visar upp ny telefon nästa vecka

Nästa vecka kommer Sony visa upp sin nya Android-telefon på Mobile World Congress och i dag släppte de en kryptiskt video för telefonen.

Den 26 februari kommer Sony visa upp sin nya telefon under Mobile World Congress nere i Barcelona där Amanda och Ida kommer vara på plats för att få sig en första glimt av telefonen. Tidigare läckor antyder att den nya telefonen kommer bli ett rejält kraftpaket. Det är dock oklart hur Sony kommer göra Xperia spännande igen och hur de kommer bryta sin numera rätt uttjatade design. Natten till i dag gav de oss en första inblick i vad de vill uppnå genom sin första förhandstitt för telefonen.

Tyvärr, och inte helt oväntat, visar Sony inte upp telefonen i klippet utan istället visar de en hand samt ett gäng krusningar.

Det är för mig oklart vad dessa krusningar kommer innebära för den färdiga produkten, kanske blir det några spännande kurvor eller något med haptisk feedback. Hur som helst känner jag att Sony måste göra något ganska speciellt för att bli en stark spelare på mobilmarknaden igen.

Vad tror ni denna video försöker förmedla?

Källa: Twitter

Kommentarer
17 svar

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.