Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Sony visar upp ny telefon nästa vecka

Nästa vecka kommer Sony visa upp sin nya Android-telefon på Mobile World Congress och i dag släppte de en kryptiskt video för telefonen.

Den 26 februari kommer Sony visa upp sin nya telefon under Mobile World Congress nere i Barcelona där Amanda och Ida kommer vara på plats för att få sig en första glimt av telefonen. Tidigare läckor antyder att den nya telefonen kommer bli ett rejält kraftpaket. Det är dock oklart hur Sony kommer göra Xperia spännande igen och hur de kommer bryta sin numera rätt uttjatade design. Natten till i dag gav de oss en första inblick i vad de vill uppnå genom sin första förhandstitt för telefonen.

Tyvärr, och inte helt oväntat, visar Sony inte upp telefonen i klippet utan istället visar de en hand samt ett gäng krusningar.

Det är för mig oklart vad dessa krusningar kommer innebära för den färdiga produkten, kanske blir det några spännande kurvor eller något med haptisk feedback. Hur som helst känner jag att Sony måste göra något ganska speciellt för att bli en stark spelare på mobilmarknaden igen.

Vad tror ni denna video försöker förmedla?

Källa: Twitter

Kommentarer
17 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.