Sony visar upp ny telefon nästa vecka

Nästa vecka kommer Sony visa upp sin nya Android-telefon på Mobile World Congress och i dag släppte de en kryptiskt video för telefonen.

Den 26 februari kommer Sony visa upp sin nya telefon under Mobile World Congress nere i Barcelona där Amanda och Ida kommer vara på plats för att få sig en första glimt av telefonen. Tidigare läckor antyder att den nya telefonen kommer bli ett rejält kraftpaket. Det är dock oklart hur Sony kommer göra Xperia spännande igen och hur de kommer bryta sin numera rätt uttjatade design. Natten till i dag gav de oss en första inblick i vad de vill uppnå genom sin första förhandstitt för telefonen.

Tyvärr, och inte helt oväntat, visar Sony inte upp telefonen i klippet utan istället visar de en hand samt ett gäng krusningar.

Det är för mig oklart vad dessa krusningar kommer innebära för den färdiga produkten, kanske blir det några spännande kurvor eller något med haptisk feedback. Hur som helst känner jag att Sony måste göra något ganska speciellt för att bli en stark spelare på mobilmarknaden igen.

Vad tror ni denna video försöker förmedla?

Källa: Twitter

Kommentarer
17 svar

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!

Apple, Google och Amazon... alla vill göra högtalaren till ditt smarta hem. Men Sonos ligger bra till, tack vare snygga produkter som låter bra och funkar tillsammans med annat. Räcker det för att bli vinnaren?

Dags för nytt avsnitt av podden. Det här avsnittet handlar om Sonos, Homepod och Google Home, om Lightning-kontakten och om mobilsurfandet som vara ökar och ökar.

Idag inleds fotbolls-VM med en match mellan värdlandet Ryssland och Saudiarabien. För Iphone-användare finns Siri här för att svara på frågor.