Sony visar upp ny telefon nästa vecka

Nästa vecka kommer Sony visa upp sin nya Android-telefon på Mobile World Congress och i dag släppte de en kryptiskt video för telefonen.

Den 26 februari kommer Sony visa upp sin nya telefon under Mobile World Congress nere i Barcelona där Amanda och Ida kommer vara på plats för att få sig en första glimt av telefonen. Tidigare läckor antyder att den nya telefonen kommer bli ett rejält kraftpaket. Det är dock oklart hur Sony kommer göra Xperia spännande igen och hur de kommer bryta sin numera rätt uttjatade design. Natten till i dag gav de oss en första inblick i vad de vill uppnå genom sin första förhandstitt för telefonen.

Tyvärr, och inte helt oväntat, visar Sony inte upp telefonen i klippet utan istället visar de en hand samt ett gäng krusningar.

Det är för mig oklart vad dessa krusningar kommer innebära för den färdiga produkten, kanske blir det några spännande kurvor eller något med haptisk feedback. Hur som helst känner jag att Sony måste göra något ganska speciellt för att bli en stark spelare på mobilmarknaden igen.

Vad tror ni denna video försöker förmedla?

Källa: Twitter

Kommentarer
17 svar

En blinkning så är våren förbi tycker redaktionen som har massor av spännande prylar att hugga tag i. Vi hälsar i alla fall prylvåren välkommen med ett nytt avsnitt av vår podd.

Det blåser orkanvindar runt Facebook just nu efter veckans avslöjanden om hur användarnas data kan utnyttjas tämligen frikostigt, och vi passar därför på att bjuda på vd:n Mark Zuckerbergs pudel-intervju.

Det nya smarta låset ska ge dig valmöjligheter med hur du låser upp dörren, där både fingret och mobilen är två av flera alternativ.

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?